Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija
Povratak na članak

Bilić ima slatke brige samo s napadačima

Komponirajući momčad, svaki trener točno na papiru zacrta koliko mu treba vratara, koliko obrambenih i veznih igrača, a koliko napadača.

Komentari 6

KR
Krtola
00:59 16.11.2009.

Ohhh neee.zar opet pocinjemo sa tom farsomBILIC I OSTALA KOMPANIJA..ljudi moji sam VLATKO MARKOVIC.da je vodio repku protiv IZGUBLJENOG LIECHENSTAIN..ili kako li se vec zovu ti jadnici koji nemaju pojma sta traze na igralistu..pobjedio bi mozda i vecom razlikom..a ovako opet se busamo u prsa..nakon jadne pobjede nad ..rekreativcima iz VADUZA..daj molim vas spustite se vec jednom-.i pocnite birati nama ravnim repke za prijateljske tekme..npr: bugarska,slovenija,albanija,makedonija,andora,litva i ostale nepoznanice u nogom,etu..

VL
OB
-obrisani-
22:45 15.11.2009.

Vi Hrvati ste svijetski prvaci onih što su ispali sa SP..Ustvari pardon, ima tu puno boljih popud Turske, Švedske, Češke itd..Vi Hrvati ste najsimpatičniji ali daleko od SP i najboljih..

VL
SA
santorini31
14:52 16.11.2009.

koja je razlika izmedju fudbalera i nogometasa? Pa fudbaleri idu u juznu Afriku!! hehehe

VL
Avatar sizif
sizif
22:31 15.11.2009.

I ja sam bio ljut na Bilica! I kritizirao ga kao i mnogi drugi. No Bilic je (i po mom osobnom sudu) i dalje najbolje rjesenje koje imamo. Dobio je jos jedan mandat i zasluzuje povjerenje. Ne bih zabranio kritiku na njegov racun, naprotiv... Ali ovo vise nije kritika. Ovo je KRITIZERSTVO! Secira se sve sto radi ili kaze a samo s jednim krajnje tendencioznim ciljem: unaprijed ga ismijati, diskreditirati, profesionalno unistiti... Pomaze li to hrvatskoj reprezentaciji???

VL
RU
Rugovit
23:23 15.11.2009.

Subašić, Ćorluka, Šimunić, Lovren, Pranjić, Srna, Modrić, Vukojević, Kranjčar, Bilić, Olić bi trebala bit udarna postava za kvalifikacije.

VL
Avatar marquis
marquis
08:23 16.11.2009.

Ljudi, budimo realni. S obzirom da smo ispali s kvalifikacija za SP, nismo baš \"najpoželjnija mladenka\". I zato će u svom slobodnom terminu Argentina prije igrati s Englezima nego s nama i tsl. Nadalje, nemojmo zaboraviti da sve prijateljske utakmice koštaju. Ako hoćete Argentinu doma - to je toliko novaca, ako će igrati još i Messi - to je dodatnoh toliko novaca. Normalno da su Čmarković i kleptoman Srebrić tu malo povukli ručnu, tja imaju zmiju u džepu. No, strpljenja prijatelji. Proći će i srijeda i doći će početak ljeta. Tada ćemo mi biti zanimljiva reprezentacija za uigravanje jer ne idemo na svjetsko, a opet smo među jačima koji se nisu plasirali (barem sudeći po FIFInoj rang listi) i kada će nas zvati na uakmice. Istina je da Liechenstein nema 35 000 duša, odnosno 4. je najmanja država u Europi, ali opet da se nešto vidjeti i naučiti i u srazu s njima - uostalom, zar nije Mate otkriće u reprezentaciji upravo te utakmice? Jest on kvalitetan i super i sve, ali bilo bi mu teže debitirat protiv jačih protivnika. Zatim, ne mislim da Bilić griješi toliko da bi ga trebalo najuriti. Dapače, čovjek traži problem kako bi ga riješio. Isprobava masu igrača, neka ih isprobava protiv San Marina u prijatealjskoj pa da se vidi kako se uklapaju. Bolje to negu u kvalifikacijama s, primjerice Češkom ili Njemačkom. I za kraj, poruka susjedima: volio bih da BiH prođe dalje, nema u tome ama baš ništa loše, dapače samo dobroga. Uspjeli su u nečemu gdje mi nismo. Ali, zato ne podcjenjujte dragi Bosanci i Slovenci, nas Hrvate. Ipak smo mi puno više ostvarili, a pitanje je gdje ćete se probuditi u četvrtak. Znate ono - ražanj, a zec u šumi i prvo skoči...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.