Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka nas nadigrala
Povratak na članak

Bez Duvnjaka u napadu Hrvatska nema što tražiti protiv jakih reprezentacija!

Nada da se možda može proći u polufinale leži u činjenici da još na ovom turniru nismo ni približno odigrali svoju najbolju utakmicu.

Komentari 4

Avatar white socks
white socks
18:15 21.01.2017.

Pokazalo se kolika je katastrofa što su eliminirali Karačića. jedini on može u dobroj mjeri nadomjestiti Duvnjaka. Pokazalo se da je Cindrić ograničen u tom smislu i ne može organizirati napad na pravi način a Jotić je tu samo zbog popune broja.

VL
BU
Bubalamala
17:58 21.01.2017.

Istina ono što je vidjelo gledalište nije vidio naš izbornik.Čemu time aut ako se uočene greške ne mjenjaju?

VL
BL
Blomberg
20:41 22.01.2017.

Nasa reprezentacija i to ne samo rukometna nema jednostavno dosta kondicije , koju bilo vaznu i tezu igru da gledate popuste u zadnjih 15 Min. Zasto se na tome ne radi? pogledajte Slovence ili Njemce igraju do zadnje minute kaoao da su tek poceli.

VL
RI
rikavac
16:03 21.01.2017.

Clanak glasi:Cudno da nas izbornik to nije vidio da igra sa 7 igraca na 6 ne prolazi da nema lopti za vanjski sut. A sta je to nas izbornik vidio? Nema ugrani akcija ,nema akcija za krila a pogotovo da se ubrza lopta da se otvori negdje sut izvana. Lopta spora ,spore izmjene a naj interesantnije Musa igra odbranu krenemo u neku polu kontru gdje Musa odtrci na liniji onda se pravi izmjena Musa na klupu uspori igra i onda samo pokusavaju jedan na jedan uci u sut gdje se trose gdje ih izudarase. Sta na treningu Babicu radis koju kombinaciju uigravas totalno nejasan izbornik a i Metlicic i Balic neznam koja je svrha njihova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.