Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MOŽDA NA LJETO'
Povratak na članak

Betis odustao od Andrije Balića, ostanak u Hajduku sve izgledniji

'Nećemo slati ponudu kojom bi doveli tog igrača ove zime. Početni kontakti vezani za ljeto su druga stvar. Kontakti postoje, ali ponavljam, oni se ne odnose na ovaj prijelazni rok.'

Komentari 9

KO
kokolino
14:43 24.01.2016.

Zar mislite da je itko normalan povjerovao u napise splitskih novinarčića o visini ponuda Betisa i Udinesea za Balića.Splitski, nazovi novinari, u suradnji sa vodstvom Hajduka, stalno napuhavaju vrijednost njihovih igrača, kako bi ih nekome uvalili, a onda se niti jedan transfer ne ostvari.Kako to da je Pinto dobio radnu dozvolu a nema niti jedan službeni nastup za Portugal, a Kalinić ge nije dobio?Sve te floskule o interesu klubova i njihove velike ponude za splitske igrače su postale žalosno-smiješne.

VL
KR
kristijan1979
13:29 24.01.2016.

Bravo brbljic. Sad bu opet Mamic kriv kaj nemrete nikog prodat. Opet corak. Ajd odstupite od hajduuuuggggaaaaa.

VL
MA
Majur
13:11 24.01.2016.

Prodaju Kalinića Balića Vlašića Caktaša itd itd.....dovedu taljuša baljuša raduša prdnuduša,napravi Brbić konferenciju za novinare i veli:"koga nema bez njega se može,doveli smo dobre igrače i napadamo prvenstvo i kup....nakon petog kola,loših rezultata i četvrtog mjesta na tablici,opet konferencija i Brbić i Visković vele:"ovo je atak na sve ljubitelje baluna,ovakvo suđenje postoji samo u Burkini Faso,nismo u stanju razviti našu igru i pokazati kvalitetu jer nas se sistematski "reže"....plaćeni vođe navijača organiziraju prosvjed na rivi i masa urla:"dolje maminjo,dolje HNS,pederi nogomet ste prodali"....i nitko,ali baš nitko se ne sjeti priupitati Brbića koju politiku on i njegovi meštri vode i zbog čega pumpaju atmosferu....a oni vrte lovu i cerekaju se...

VL
MA
..Marsijanac
20:13 24.01.2016.

Ha,ha a istovremeno Dinamo odbija vrlo visoku ponudu za Sempera. Jadna majko ,na sto je Hajduk, nekad veliki klub, spao!

VL
BJ
Bjelovar112
12:52 24.01.2016.

otići će on na kraju za milju

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
12:20 24.01.2016.

Ak u Hajduku imaju imalo pameti nebuju ga prodali. Mali ima talenta al je još uvijek "polu-proizvod". Fali mu snage za jače tekme i zato bi trebal ostat bar još sezonu ak ne i dvije. Osim kaj bude sazrio (i ojačal) vrijedil bude duplo više. Sam naglašavam jedan detalj - ne delat od njega zvjezdu neg delat na snazi i izdržljivosti pa buju se kupci sami našli !!!

VL
DU
Deleted user
12:39 24.01.2016.

"Vodim vola oko stola,veći vol nego stol" !!!

VL
MA
magnum2013
10:04 25.01.2016.

Kada pričamo da je uprava Hajduka nesposobna, ovdje sa druge strane dobijamo uvrede. Slušali smo priču o najvećem golmanskom transferu u Hrvatskoj. Priče i hvalospjeve o Kaliniću, a sada od svega toga ništa. Što ne znači da Kalinić nije dobarr golman, dapaće. Opet su dečki žrtve Brbićevih zabluda. Isto sada se događa i sa Balićem. Pročitajte što pišu iz zemalja o kojima šire famu Maršić i kompanija. Opet slušamo i priče o "pojačanjima" Hajduka. Opet pronalaze igrače po Indiji, Moldaviji ili tko zna gdje, ali uvijek navode egzotične nogometne zemlje u kojima su isti rođeni. Po njima je to valjda mjerilo vrijednosti, a kakovi su igrači zar je uopće važno. Jeftini su i rođeni u egzotičnim zemljama. Sve ovo pišem iz samo jednog razloga. Nisam zavidan Hajduku ama baš na ničemu, ali bih volio da jednom naprave stvarno velike transfere, da se riješe dugova i da konačno postanu klub kakovo ime Hajduk zaslužuje, a ne da bude ruglo o kojem se negativno priča.Hvala

VL
Avatar ČEPlN
ČEPlN
12:25 24.01.2016.

igrac daje najbolje nakon 27, kud ovi balavci zure

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.