Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO IZ KORNERA

Besplatno pivo! Pogledajte gol kojim je igrač Futsal Dinama navijačima osigurao rundu

Čekol
Foto: Futsal Dinamo
24.11.2016.
u 19:12

Mladi Čekol je time realizirao akciju Futsal Dinama i njegovog sponzora i svima prisutnima osigurao besplatnu pivu pred sljedeću utakmicu protiv velikog rivala Nacionala, koja se igra u petak (2.12) u 19 sati u Domu sportova.

Futsal Dinamo jučer je u četvrtfinalu Regionalnog kupa svladao drugoligaški Novi Marof s 10:0, a pogodak za 5:0 zabio je Kristijan Čekol volejem nakon kornera, bez da je lopta prilikom dodavanja i udarca dirala parket. 

Mladi Čekol je time realizirao akciju Futsal Dinama i njegovog sponzora i svima prisutnima osigurao besplatnu pivu pred sljedeću utakmicu protiv velikog rivala Nacionala, koja se igra u petak (2.12) u 19 sati u Domu sportova.

Osim besplatne pive, navijače Dinama razveselit će i Dinamov vikend u Slavoniji. Naime, u petak (25.11.) u Slavonskom Brodu Futsal Dinamo gostuje kod Broda 035, a iza utakmice organizirat će se i Plava noć u gradu.

U nedjelju (27.11.) nogometni Dinamo gostuje u Gradskom vrtu u derbiju kola protiv NK Osijeka s početkom u 15 sati, a navečer (20:30) Futsal Dinamo i Aurelia Vinkovci u Borovom Naselju odigrat će humanitarnu utakmicu s koje sav prihod ide za obnovu vukovarskog vodotornja.

>> U sjajnoj atmosferi Futsal Dinamo doživio poraz od kojeg će se teško oporaviti

Komentara 2

TM
tony_montana
19:56 24.11.2016.

znači, ovo je na razini seoskog pajcek turnira... sport je sport i to poštujem, gledam perspektivu navijača koji ih prate, to fakat moraš biti mazohist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije