Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je izvjesniji odlazak
Povratak na članak

Bešiktaš nudi 6 milijuna eura za Ibričića

Reprezentativac Hajduka povisio si je cijenu igrama za Bosnu i Hercegovinu, a Poljud će godinu završiti s 22 milijuna kuna minusa.

Komentari 4

DE
derin
20:38 18.11.2009.

1.dragi maršiću hajduk neće završiti u minusu jer je stigla 2.rata za kalinića. 2.prođe li bosna cijena ibričića će biti najmanje 8 mil. eura.,tako da triba pričekati. 3.i postoji šansa da dinamo bude izbačen iz europe.

VL
AR
armando;)
21:24 18.11.2009.

6.miljuna eura??!!...pa on ne vrijedi niti tisuču eura!!

VL
D4
d41
06:12 19.11.2009.

I sta ako Dinamo bude izbacen iz Europe? Jel to Hajduk neki klupski satelit Dinama, pa preuzima njegovo mjesto? Ako ne osvojite kup i ne napredujete par mjesta na tablici, onda necete vidjeti Europu! Jucer se vidjelo da Ibricic vrijedi mozda 2 milijuna Eura, makar ne bi ni toliko dao. Crno ti se klubu pise.........a tko zna kome ce rate od Kalinicevog transfera u dzep. Sta sve ljudi nece ovdje napisati!

VL
Avatar dinameze
dinameze
08:54 19.11.2009.

kao prvo da se zna ja sam veliki DINAMOVAC.Dečko je dobar nogometaš ali mnogo priča(stići ćemo DINAMO i ostale bedastoće)bez pokrića.Zna igrati i što je najvažnije može vidjelo se sinoć,ako pjanić vrijedi milijune onda on vrijedi milijarde.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.