Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve ovisi o njemu
Povratak na članak

Benko razmišlja o odlasku iz Kine: Ne pregovaram s Hajdukom

Ništa nije riješeno u Kini, sve ovisi o meni, kaže napadač.

Komentari 9

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
12:34 03.06.2014.

Da je ostao u Rijeci, sad je mogao biti u Brazilu umjesto Jelavića...

VL
Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
12:53 03.06.2014.

Toliko o kavaliteti jedino može u HNL DATI golove a dalje sve se vidi.I usporedba Engleska i Van Perse i Aguera nemojmo prićati gluposti i dizati u nebesa naše.

VL
JA
JackRussell
14:16 03.06.2014.

Čekaj malo, jel to novinar Benka usporedio s Van Persijem i Aguerom? Hahahahaha

VL
JA
JackRussell
14:15 03.06.2014.

To je taj veliki igrač Leon Benko koji u moćnoj kineskoj ligi, gdje je svaki igrač za glavu niži od njega, ne može zabiti više od jednog gola u 14 utakmica. Bitno da su ga novinar plaćenici gurali na svakom koraku. Sva sreća da je otišao u Kinu, da nije, vjerojatno bi ga Kovač, pod pritiskom javnosti, sada vodio u Brazil.

VL
Avatar vaha
vaha
13:29 03.06.2014.

tesko da bi benko isal u brazil umjesto jelavica (makar je daleko bolji napadac od njega) - jelavic je iz neobjasnjivih razloga pretplatnik u repki, prema procjenama u medijima kovac ga cak preferira ispred eduarda, a vidli smo cak i protiv skromnog malia kakav je balvan - da je benko ostal prije bi se kovac odrekal rebica nego jelavica na zalost…a kaj se ovog njegovog puta u kinu tice, fakat cudna odluka…uz malo strpljenja mogal je do repke a onda se prodat poslije brazila, imal bi bolji izbor i izdasnije ponude - ovak nit brazil niti je nesta posebno zaradil, samo je unistil dobru formu...

VL
Avatar rajetin
rajetin
21:28 03.06.2014.

Uspoređivati Benka s Van Persiem je kao i uspoređivati Cvitanovića s Cerinom - kome je tko zabijao. A iz Rijeke u Hajduk preko Kine? Čovjek zna birati kratice.

VL
Avatar peet
peet
13:21 03.06.2014.

Smiješno!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.