Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna utakmica

Beckham umjesto Beckhama: Brooklyn zamijenio oca Davida

David Beckham
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
15.11.2015.
u 22:16

Humanitarni susret između Velike Britanije i Irske te Ostatka svijeta završio je 3:1 pobjedom Otočana, a novac od ulaznica ide Unicefu

David Beckham i njegov sin igrali su skupa prvi put u jednoj službenoj utakmici. Beckham mlađi zamijenio je oca pred kraj humanitarne utakmice između Velike Britanije i Irske te Ostatka svijeta koju su Otočani dobili sa 3:1. Dva pogotka za Britaniju postigao je Michael Owen, jedan je zabio Paul Scholes, a za ekipu Ostatka svijeta strijelac je bio Dwight York.

– Nisam imao namjeru igrati sa sinom, ali ozljeda Sola Campbella natjerala me da se vratim u igru – rekao je David koji je bio kapetan svoje momčadi i dodao:

– Jedno od posljednjih sjećanja s Old Trafforda mi je kako 18-mjesečnog Brooklyna nosim po terenu slaveći naslov.

Za Ostatak svijeta trebali su igrati i bivši francuski reprezentativci Zinedine Zidane i Patrick Vieria, no oni zbog napada u Parizu ipak nisu došli.

– Razumijem Zizua zašto nije došao. Obećao je da će igrati, ali ovo je ipak velika tragedija. On je pravi prijatelj, ali i veliki emotivac i sve to jako ga je pogodilo. I naše su misli uz obitelji i prijatelje žrtava u Francuskoj – zaključio je Beckham.

Novac od prodanih ulaznica namijenjen je Unicefu.

>> Beckham uzeo novinarov mobitel i javio se, ali izignoriran je

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije