Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Angažirao Imaza
Povratak na članak

Becker Đokoviću: Ili odlazi duhovni guru ili ja!

Đokoviću je Pepea “servirao” mlađi brat Marko koji se nikako nije mogao pomiriti s činjenicom da s “jednakim genetskim materijalom” neće postizati ni približno tako dobre rezultate kao Novak

Komentari 9

DU
Deleted user
10:41 06.12.2016.

Mlađi brat Marko se nikako nije mogao pomiriti s činjenicom da s “jednakim genetskim materijalom” neće postizati ni približno tako dobre rezultate kao Novak. Pa Marko, ne brini, nasao si mu dobrog gurua, kojemu lagano uspjeva da Noleta približi tebi; za pocetak drugo mjesto... idemo dalje, idemo Nole unazad. Pa i Jelena moze usput meditirati! Becker, Vajda, Obradović vs. guru; tko ce pobijediti? Nole, Nole, sto ti je ovo trebalo??? a tako ti je islo dobro...

VL
AL
alexije
22:35 06.12.2016.

Novače pokazao si da si najveći sportista,sad pokaži da si najveći dobrica na svijetu.Daj koji milijun sromašnom špancu Pepeu,on tako lijepo priča o duhovnom miru a nema šoldi,usreći ga Novače. Beker je digao kofere jer neće da ostane na broduu koji neumitno tone.

VL
MI
milunkavucetic
13:53 09.12.2016.

Niti tenis igra Boris Beker ni guru samo ijedino Novak Đoković. Znano je da nije zaboravio tenisku igru.

VL
Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
23:38 05.12.2016.

super...nek samo guru obavi svoje pa da vise ne gledamo u finalima omrazenu zastavu u kutu ekrana...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.