Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške optužbe

Beckenbauer: Mourinho je neodgojen i neobrazovan

Franz Beckenbauer
Marko Lukunić/Pixsell
15.01.2011.
u 11:22

Legenda njemačkog nogometa i počasni predsjednik Bayerna Franz Beckenbauer žestoko je napao trenera Reala Josea Mourinha, nazivajući ga neobrazovanim i neodgojenim.

- To što nosi pulovere od kašmira ne čini ga džentlmenom. On je neodgojen i neobrazovan - izjavio je Beckenbauer.

Nijemac je istaknuo i kako Mourinho nije zaslužio FIFA-inu nagradu za najboljeg trenera u 2010. godini unatoč tome što je osvojio trostruku krunu s Interom.

- Kapetani i izbornici iz cijelog svijeta su smatrali da je Mourinho postigao najbolje rezultate sa slabijom momčadi od suparnika, ali on se na putu do svojih ciljeva ponašao nedolično. Uostalom, isti je trener prošle jeseni pretrpio najgore poniženje, izgubivši s 5:0 od Barcelone - dodao je Beckenbauer.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar klimavi
klimavi
14:42 15.01.2011.

baš si faca bekenbaueru....kakav slon...mourinho osvaja trofeje....kog je briga šta priča...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije