Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Beckenbauer: Louis van Gaal trebao je otići i prije

\'German football legend Franz Beckenbauer listens to questions during a news conference in Kosovo\'s capital Pristina March 4, 2011. REUTERS/Hazir Reka (KOSOVO - Tags: POLITICS SPORT SOCCER)\'
Reuters
11.04.2011.
u 17:37

Počasni predsjednik Bayerna Franz Beckenbauer pohvalio je trenerski rad Louisa van Gaala.

No, poručio da je otkaz koji mu je bavarski bundesligaš uručio nakon utakmice protiv Nürnberga (1:1) bio neizbježan.

– To se moralo dogoditi, Van Gaalov kraj u Bayernu bio je neizbježan. Njegova sudbina u klubu ionako je već bila odlučena. Kad ste se već odlučili na rez, trebali ste ga napraviti odmah. To se moralo dogoditi mnogo prije – naglasio je Franz Beckenbauer.

Komentara 2

OB
-obrisani-
00:51 12.04.2011.

Beckenbauer: Louis van Gaal trebao je otići i prije jer je govorio da je Hrvatska repka bolja od Engleske i da je Ivica Olić na World Cupu 2010 u JAR-u igrao bolje od Franka Lamparda..

OB
-obrisani-
18:53 12.04.2011.

I najkasnije je morao otići kad se saznalo da Janezovu ženu je...e susjed!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije