Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjednik Max
Povratak na članak

BBB se vraćaju na svoju tribinu! Podržat će momčad, ali i dalje tražiti pošteniji Dinamo

Sastanci su trajali mjesecima, suprotstavljene strane nisu lako odustajale od svojih uvjerenja, ali na kraju su i jedni i drugi malo popustili da bi se došlo do dogovora.

Komentari 18

RU
rudvanvart
21:28 26.09.2016.

Upravo kupio karte za zapad gore. Istok rasprodan kao i zapad dolje. Gledam malo jel ima karata za sjever dolje, i ima još karata, a pogotovo za sjever gore, gdje su boysi? Zar ne mogu popuniti sjever dolje 24 sata pred tekmu? Prije se bude zapad gore rasprodao nego sjever dolje i gore.

VL
JU
juma
21:46 26.09.2016.

Ne vraćajte se. Nikome niste nedostajali, niti vas tko želi, osim šačice sportskih takozvanih novinara. Ljudi su platili skupe ulaznice i dolaze gledati utakmicu i dobar nogomet a ne ispade retardiranih asocijalnih tipova na tribinama.

VL
OR
Orkan1
21:51 26.09.2016.

Ako mislite vrijeđati nemojte dolazit ili jos gore traziti prekid utakmice ostanite gdje ste i dosad bili i svi sretni.

VL
OV
Ovozemaljski
21:45 26.09.2016.

Aj da i to vidimo!

VL
DG
damir.geo
04:36 27.09.2016.

Dajte klub ulici i imati cete jos jedan Hajduk. Rezultati i financije biti ce bas kao i u Hajduku. Niti jedan pravi navijac Dinama ne zeli da klub vodi ulica!

VL
ZD
Zdravkecmali
00:19 27.09.2016.

Činjenice govore ovako: u nedjelju navečer zapad dolje rasprodan, u ponedjeljak prijepodne istok rasprodan. U tom trenutku na sjeveru oko tisuću prodanih ulaznica. Pusta se zapad gore u prodaju i tokom dana je za tu tribinu prodano vise nego za sjever ukupno od početka prodaje. To možete vidjeti na stranici za prodaju ulaznica. S tim da je samo pola sjevera pušteno u prodaju! Dakle nije ni pola tribine popunjeno dan prije utakmice. A mediji ce furat priču kako je stadion pun zbog povratka BBB. Stadion ce biti pun zbog ateaktivnog suparnika i prihvatljive cijene ulaznica. Na arsenalu je bilo 17 tisuća bez BBB i osjetno skupljim ulaznicama.

VL
RU
rudvanvart
21:26 26.09.2016.

Upravo kupio karte za zapad gore. Istok rasprodan kao i zapad dolje. Gledam malo jel ima karata za sjever dolje, i ima još karata, a pogotovo za sjever gore, gdje su boysi? Zar ne mogu popuniti sjever dolje 24 sata pred tekmu? Prije se bude zapad gore rasprodan nego sjever dolje i gore.

VL
BI
billynik
23:08 26.09.2016.

Nikome vi ne trebate, opet ćete napraviti nered i koštati Dinamo tko zna koliko eura.

VL
DU
Deleted user
21:12 26.09.2016.

Heeheheeeeeeeee, Mamić ih je sve razbucao. Jači je i postojaniji od svih njih skupa. Kad pomislim na te "navijače", imam asocijaciju na ženske genitalije.

VL
GM
Gusta magla
09:45 27.09.2016.

Cinjenica je da su se uprava kluba i neki nazovi vođe dogovorili....ali o osobnoj koristi...nema jedan clan,jedan glas,Mamic je jos u Dinamu,kafic i suvenirnicu i dalje drze decki iz frakcije Fan kluba.....nista se nije promjenilo a oni se nakon 6-7 godina vracaju? Zanimljivo.Samo me zanima koliko je koji od vođa sad dobio...od Bernardica su dobili poslove u Holdingu,neki gotovinu pa pootvarali kafice,neki stan na Jarunu.....Mora da je ovo ipak bilo puno izdasnije kad se sad nakon avanture sa SDP-om vracaju.

VL
LI
Lik123
11:24 27.09.2016.

Šest godina se blatilo i omalovažavalo klub, ismijavalo ga se, vrijeđalo ljude koji su dolazili na tekme, napravila se nenadoknadiva šteta klubu i navijačkom pokretu, a za kaj? Da bi se na koncu vratilo na tribinu, podržavalo igrače i klub i borilo za promjene? Pa to smo vam govorili unazad šest godina da napravite, ali vaše vođe znaju bolje. Ali ajde, pustimo prošlost.

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:10 26.09.2016.

Očekujem naklon igraca Dinama prema sjevernoj tribini!BBB dobro nam došli natrag!Za Dinamo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.