Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boysi u akciji

BBB: Prazan Maksimir koristi onima koji stoje iza te odluke

bbb (1)
Goran Stanzl/Pixsell
12.04.2012.
u 13:12

Klub navijača Dinama oglasio se priopćenjem koje prenosimo u cijelosti

Poštovani,

odluka disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića da se za gledatelje zatvori utakmica Dinama i Zadra samo je još jedan od poteza usmjerenih skretanju pozornosti s pravih problema hrvatskog nogometa.

Prazan Maksimir ionako koristi samo onima koji su takvu odluku donijeli, a svi dobro znamo o kome je riječ. Isti ti ljudi godinama sustavno rade na tjeranju navijača s vlastitog stadiona koristeći medijske manipulacije, utjecaj u HNS-u i policiji.

Nakon što su u proteklih nekoliko tjedana do nogu potučeni u medijskim istupima očito je da se vraćaju provjerenom receptu zabrana i cenzura, stoga upućujemo apel Zdravku Mamiću da umjesto plaćenih intervjua u kojima nema sugovornika dođe na javno sučeljavanje i otvorenu raspravu o aktualnim temama i odnosu klupske Uprave i Dinamovih navijača s nekim od naših predstavnika. Neka sam izabere mjesto i vrijeme.

Također pozivamo sve naše pripadnike kao i sve ostale navijače Dinama da u petak 13. travnja u 17 sati dođu ispod zapadne tribine kod spomenika palim pripadnicima Bad Blue Boysa u Domovinskom ratu i zapale svijeću za spas našeg kluba i hrvatskog nogometa.

Ovim putem, isto tako, s veseljem pozivamo sve da nam se i ovu subotu od 10 sati pridruže na utakmici mlađih pionira Dinama i Gorice na terenu nogometne škole Hitrec-Kacijan, a pogotovo najmlađe dinamovce jer Dinamo se voli od malih nogu, bez obzira gdje i kada igrao.

DINAMO ZAGREB IZNAD SVIH

Bad Blue Boys

Ključne riječi

Komentara 16

BA
balic
13:36 12.04.2012.

za prazan Maksimir ste vi BBB i oni koji se kriju iza BBB krivi,nikakvi Mamic,HNS i disciplinska komisija... lako je druge kriviti ,a treba biti posten pa s eosobno za nos uhvatiti i ispred svojih vrata pocistiti ,imate previse smecaa i dreka u dvoristu i na stapu...

MI
milton
15:16 12.04.2012.

Ma koji navijači, kriminalci i liječeni alkoholičari. Zbog njih Dinamo ne smije igrati prijateljske utakmice u Švicarskoj, Njemačkoj i Austriji. Zar ovi nisu zapalili autobus prije utakmice sa Paokom, a grijehe na gostovanjima se ne mogu ni nabrojati. Ako nisu ovi onda sigurno oni znaju koji su. Vi se ne možete zvati navijači. Danas je Mamić, a sutra će biti netko drugi, a onda?

BA
balic
13:32 12.04.2012.

Nasli se pravi obracati javnosti...prave s na svakoj utakmici i sad im krivo sto su im katanac zabili na vrata.... kad vi opet budete camili u Mosor kinu,normalni ljudi,obitelji sa djecom ce dolaziti na utakmice....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije