Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična atmosfera
Povratak na članak

BBB-i se vratili na svoj sjever i tražili izbore, navijači Juventusa podržali njihovu borbu

Navijanje? Za prvi put vrlo dobro, iako je orkestar još raštiman. Vidjelo se da im nedostaje “koncerata”.

Komentari 21

ZO
zoom
11:37 28.09.2016.

povratak BBB-a nije donio ništa posebno, navijanje je bilo tako- tako, ali srećom bez nekih nereda, osim tuče s navijačima juventusa i bacanje 1 baklje na teren, valjda će u buduće biti i bez toga

VL
Avatar peet
peet
12:10 28.09.2016.

Wtf? Protiv koga se bore? Koji je cilj borbe? Sta nakon borbe? A i tko su ti likovi koji se kao bore? Bacači baklji i petardi..Aloooo koji je to kvocjent inteligencije? Jel žele "dobro" kao što je u hajduku?

VL
ED
europski dinamo
11:54 28.09.2016.

Kad je Barisic prije 15 godina preuzeo klub je bio u minusu 100 milijuna kuna pa nitko nije trazio izbore. Polako zavrsava dominacija Dinama,ali bar cemo citati o atmosferi slicno ko na Poljudu.

VL
BA
bagua
12:59 28.09.2016.

Evo trenda! Više se piše o navijačima no o nogometu!

VL
DU
Deleted user
13:24 28.09.2016.

I nije napisano jesu li ih navijači Juventusa podržali nakon "prijateljskog" nagovaranja ispod južne tribine?

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
15:19 28.09.2016.

Ha, ha, ha..., "Još uvijek ne zaboravljaju represiju te pretrese kojih se ne bi posramili ni čuvari u Alcatrazu". Stvarno sramota. Sve nevinasce do nevinasceta... a tretirali ih kao najgore huligane! Treba ih prvo natjerati da vrate sve novce koje je Dinamo platio za kazne zbog njihove "finoce". Njihov povratak je i rezultatski "dostojno" obiljezen! Ima dosta simbolike u tom rezultatu. Jednog dana mozda ipak budu "slobodni", ali i jadni, neuspjesni, neorganizirani, nemocni..., nesto slicno kao Hajduk zadnjih godina, otkad ga je preuzela ulica.

VL
Avatar mama mia
mama mia
16:37 28.09.2016.

Dečki čestitke u svakom pogledu ovo je drugi veliki uspjeh u povijesti BBB-a

VL
MO
moslavina9954
16:58 28.09.2016.

Dinamu treba veća i bolja konkurencija u hnl-u jer će tada i Dinamo biti bolji u euro natjecanjima. Nije dobro da od početka ima pet, šest ili više bodova prednosti. Da su tri, četiri kluba u neizvjesnoj borbi za prvaka bila bi prava stvar, a ne da se unaprijed zna tko će biti prvi. Dinamov sam navijač i dobra je konkurencija u startu, ali ipak je smiješno da se onakav optimizam sa omalovažavanjem pa čak i mržnjom događa kod hajdukovaca protiv Dinama.Dvije tri utakmice ne rješavaju ništa i nisu nikakav dokaz, samo trenutno stanje, a oni već slave nešto. Ako Dinamo ne bude prvi bit će drugi , a Rijeka prvak. Hajduk sigurno ne. Možda kup...Ipak Dinamo je i dalje najbolji u hnl-u.

VL
RZ
Rocky.Zg
17:47 28.09.2016.

Niti sinoć se nije uspio napuniti stadion !! Bilo je znači 10 tisuća praznih stolica. A vrijeme je bilo lijepo. Znači da se maksimir niti 1 nije uspio napuniti od kada je mamić preuzeo klub. Ovo stvarno nema više smisla,a, i zato podrška BBB.

VL
HR
Hrvat700
14:26 28.09.2016.

Da nije bilo Mamica ne bi bilo ni dinama koji gotovo svaku godinu ide u ligu prvaka zahvaljujuci dobroj skoli.

VL
CO
corino1
16:02 28.09.2016.

Zaboli maminje jedan već zbrisao u saudijsku Arabiju a drugi još transferira lovu pa i on bude.

VL
MA
Malenkost
13:24 28.09.2016.

Dinamo=Postolje Mamica za prodaju talenata. Uspjesi nisu bitni. Lova da. Navijaci su naivci koji to s svojim dolaskom na Stadion jos i donekle financiraju. Ostanite Doma. Mamic neka si kupi i navijace.

VL
Avatar pimpek
pimpek
15:02 28.09.2016.

Dinamo je prodajom igrača ovo ljeto i još bonus UEFE za igranje u ligi prvaka zaradio oko 50 mil. eura,od tih milijuna eura koji igrači su dovedeni za pojačanja u prvenstvu i ligi prvaka?????? i malo dijete u vrtiću bii pitalo kuda ide sva ta lova, oni koji odlaze na maksimir su naivci koji sudjeluju u projektu prodaje igrača i pranja love savjetnika i njegovih odabranika, grad i sportski savez Dinamu plaćaju vodu, struju, održavanje stadiona, omladinsku školu, zato je osnovno pitanje kuda idu svi ti silni milijuni eura dobiveni prodajom igrača i bonusima UEFE??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.