Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cedevita

Baždarić: Predsjednik se nije bunio što smo ga malo okupali

'27.11.2010., Kosarkaski centar Drazen Petrovic, Zagreb - NLB liga, 9. kolo, Zagreb CO - Cedevita. Marino Bazdaric puca na kos. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
01.04.2011.
u 20:45

Tajna je uspjeha u tome što smo igrali opušteno, uživali smo igrajući košarku. Šanse su u Final Fouru svima jednake, kaže kapetan.

Dojmovi su se slegli, dečki su shvatili što su napravili plasiravši se u Final Four Eurokupa tek kad su prošetali gradom. Glava ih nije boljela, bili su previše iscrpljeni da bi dugo u noć "zavirivali u čašicu".

– Ma nismo ni stigli, bili smo umorni, iscrpljeni, nenaspavani. Moram biti iskren, kad je sve završilo, nismo ni imali dojam što se dogodilo, dojam smo dobili tek kad smo došli doma, vidjeli koliko to običnim ljudima na ulici znači, čak i onima koji nas tako napeto ne prate – kaže kapetan Cedevite Marino Baždarić (32) te opisuje što se dogodilo kad su predsjednika Vebera, u stilu vaterpolista, bacili pod tuš.

– Došao nam je čestitati u svlačionicu, mi smo se upravo tuširali, a netko ga je gurnuo... Skakali smo barem deset minuta, nije se bunio. I to je primjer kako klub funkcionira. Atmosfera je prava obiteljska, a najveće pohvale za to idu upravi i predsjedniku. Tako je od prvog dana, sve štima, ponosan sam što sam tim dečkima kapetan.

Igrao je s Cibonom u topu 16 Eurolige, borio se s Union Olimpijom za Final Four Eurolige, ali ovo mu je ipak najveći uspjeh u karijeri.

– Ovo je ipak vrh. Ne samo mene i ostalih suigrača nego i hrvatske košarke. U pravilu se nešto kritizira, pa i situacija je u Ciboni sad teška, no ovo dokazuje da još uvijek ima ulja u svijeći.

Što očekivati u Trevisu za dva tjedna, bit će to sastanak Hrvata – Popović, Tabak, Repeša, Nicević...

– Cilj je bio plasman u skupine, dogurali smo do završnice. Samo zato što igramo opušteno, guštamo. Apetiti sada rastu, sada je sve moguće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije