Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ BORUSSIJE

Bayern nastavio s taktikom oslabljivanja konkurenata, besplatno stigao Guerreiro

UEFA Euro 2024 Qualifiers - Group J - Portugal v Liechtenstein
PEDRO NUNES/REUTERS
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.06.2023.
u 13:47

Guerreiro je odigrao fantastičnu sezonu, u kojoj je s pozicije lijevog bočnog bio najbolji asistent Bundeslige (12 asistencija), a uz to je dodao četiri pogotka te je oborio rekord sa 16 pogodaka u kojima je u jednoj sezoni Bundeslige direktno sudjelovao branič

Po isteku ugovora s Borussijom Dortmund, portugalski reprezentativac Raphaël Guerreiro zaigrat će za minhenski Bayern, objavio je u nedjelju predsjednik njemačkog prvaka Herbert Hainer.

"Do sada nismo ništa potrošili, dva transfera koja smo napravili, ili koja smo pred zaključivanjem, nisu nas ništa koštala jer su igrači bili na isteku ugovora", objasnio je Herbert Hate.

U petak je formaliziran dolazak defenzivnog veznjaka Konrada Laimera koji je potpisao na četiri godine, a austrijski reprezentativac istekom ugovora dolazi iz redova RB Leipziga.

Guerreiro je u Borussiji Dortmund proveo sedam sezona, a u Bayernu će opet zaigrati pod palicom trenera Thomasa Tuchela, koji ga je 2016. doveo u Ruhr iz Lorienta, nakon naslova europskog prvaka s Portugalom.  

VEZANI ČLANCI:

Guerreiro je odigrao fantastičnu sezonu, u kojoj je s pozicije lijevog bočnog bio najbolji asistent Bundeslige (12 asistencija), a uz to je dodao četiri pogotka te je oborio rekord sa 16 pogodaka u kojima je u jednoj sezoni Bundeslige direktno sudjelovao branič.

Podsjetimo, Bayern je u netom završenoj sezoni dramatično osvojio naslov prvaka Bundeslige budući da ga je 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije