Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetnje

Barnett: Zgazio bih Lesnara da mi dođe u oktogon!

josh barnett
Fightsite.hr
15.08.2014.
u 13:30

Kad je Lesnar potpuno zdrav i maksimalno spreman, nema borca koji mu može parirati, rekao je Heyman.

Brock Lesnar već dulje vrijeme nije borac UFC-a, ali mogućnost njegova povratka u oktogon gotovo da je stalna tema raznih MMA medije. Jedan od njegovih bivših menadžera Paul Heyman smatra da mu i dalje ne bi bilo nikog ravnog u UFC-u.

"Kad je Lesnar potpuno zdrav i maksimalno spreman, nema borca koji mu može parirati", rekao je Heyman.

Ta je izjava isprovocirala nekadašnjeg UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji, Josha Barnetta, koji nije bio u organizaciji kad je pojas držao Lesnar.

Barnett, koji je proteklog vikenda iznenadio mnoge svojom pobjedom nad Listerom na Metamorisu, odlučio je reagirati putem svog Twitter profila.

"Ne samo da bih mu mogao parirati, nego bih ga zgazio", uvjeren je Josh.

Barnett je posljednji meč u UFC-u imao u prosincu prošle godine kad je izgubio od Travisa Brownea nokautom nakon svega jedne minute borbe.

>>UFC borac Stipe Miočić novi je član Hajduka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije