Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI S GETAFEOM

Barcelona treću utakmicu zaredom nije zabila gol

LaLiga - FC Barcelona v Girona
ALBERT GEA/REUTERS
16.04.2023.
u 19:18

Većinu utakmice Barcelona je napadala, pogotovo u prvom poluvremenu, no čvrsti domaći obrambeni blok nije uspjela probiti. Djelomično je Barcelona pojačala s napadima u završnici susreta, ali dalekometni pokušaji Raphinhe i Gavija nisu pronašli cilj.

Bez pobjednika, ali i pogodaka, završila je utakmica 29. kola španjolske La Lige između nogometaša Getafea i Barcelone. Time Barcelona treću utakmicu u nizu nije postigla pogodak. Nakon domaćeg poraza 0-4 u Kupu kralja od madridskog Reala, prije ovog susreta je još remizirala bez pogodaka na svom Camp Nou protiv Girone.

Većinu utakmice Barcelona je napadala, pogotovo u prvom poluvremenu, no čvrsti domaći obrambeni blok nije uspjela probiti. Djelomično je Barcelona pojačala s napadima u završnici susreta, ali dalekometni pokušaji Raphinhe i Gavija nisu pronašli cilj. Na kraju je mogla biti kažnjena, ali je u 87. minuti domaći napadač Borja Mayoral pucao pored vrata.

Getafe je time osvojio veliki bod u svojoj borbi ne bi li i dalje ostao u eliti. Trenutačno se popeo na 15. mjesto ljestvice. Barcelona je i dalje uvjerljivo prva te ima 11 bodova više od madridskog Reala.

Posljednju će utakmicu kola u ponedjeljak odigrati Celta - Mallorca.

La Liga, 29. kolo:

Getafe - Barcelona 0-0

Girona - Elche 2-0 (Castellanos 45, Romeu 70)

Atletico Madrid - Almeria (18.30 sati)

Valencia - Sevilla (21 sat)

Subota:

Cadiz - Real Madrid 0-2 (Nacho 72, Marco Asensio 76)

Betis - Espanyol 3-1 (Perez 27, Miranda 34, Carvalho 69 / Montes 48)

Athletic - Real Sociedad 2-0 (Inaki Williams 33, 70)

Villarreal - Valladolid 1-2 (Capoue 74 / Amallah 2, El Yamiq 34)

Petak:

Rayo Vallecano - Osasuna 2-1 (Aridane 40-ag, Isi Palazon 43 / Moi Gomez 66)

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Barba
Barba
20:11 16.04.2023.

U Zagrebu održana najveća veslačka regata ikad. Niti riječi. Veslanje, jedan od najtrofejnijih sportova, zaslužuje više od osvrta kad je Barcelona zabila gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije