Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LEGENDA

Balić: 'Trenirao sam u Hajduku dvije godine. Bilo je to drugačije nego danas'

Hrvatska slavljem protiv Izraela zaključila turnir Croatia Cup 2023
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/4
28.12.2023.
u 09:32

"Prvu utakmicu na Poljudu sam pogledao s ocem, odveo me. Hajduk - Dinamo 0:4", prisjetio se slavni hrvatski rukometaš Ivano Balić pa otkrio kako danas prati poduhvate kluba s Poljuda

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac i nekada najbolji rukometaš svijeta, Ivano Balić, sudjelovao je u Super Podcastu Hajduk TV-a. Između ostaloga govorio je i o svome odnosu prema Hajduku za kojega je trenirao kao dječak, prije no što ga je život odveo u rukomet gdje je obilježio čitavu eru.

"Trenirao sam u Hajduku dvije godine. Mislim da nema djeteta koje nije pokušalo igrati za Hajduk. Vjerojatno mi je nešto i ostalo od toga što sam tada naučio. U nekom trenu sam ozlijedio nogu pa sam prestao trenirati. U čemu sam bio dobar? U slušanju trenera", prisjetio se Balić.

GALERIJA Dinamo i Hajduk bez pogodaka na Maksimiru! VAR poništio gol Dinama

Hrvatska slavljem protiv Izraela zaključila turnir Croatia Cup 2023
1/50

"Nije to bilo kao danas, nismo na treningu puno igrali. Bilo je to najviše lupanje lopte o zid. Radili smo to sat vremena. Trener bi nam znao reći da se ne pomičemo s mjesta i točno udaramo loptu u zid da nam se vrati. Kad bismo to svladali, onda smo mogli ići na druge stvari. To su osnove, koje su dosadne vježbe u koje moraš uložiti energiju, ali moraš ih svladati, kako u nogometu, tako i u rukometu", rekao je Balić.

VEZANI ČLANCI:

"Prvu utakmicu na Poljudu sam pogledao s ocem, odveo me. Hajduk - Dinamo 0:4. Bila je to 1984. i 1985. godina. Ne idem baš često na stadion, čak ni u kafić pogledati utakmicu. Više volim doma na miru to sve gledati, udobnije je. Općenito, moja ekipa iz kvarta nije išla puno na utakmice, više smo igrali na ulici na male branke", ispričao je slavni rukometaš.

VIDEO Kramarić nakon osam godina odlazi iz Hoffenheima, njegov menadžer sve otkrio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije