Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni u Koprivnici

Badelj: Ova reprezentacija ima najbolje vezne igrače

Milan Badelj
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
26.05.2016.
u 10:10

No i druge pozicije u momčadi su okupirane izuzetno kvalitetnim igračima - kaže Milan Badelj

Igrač talijanske Fiorentine Milan Badelj priprema se s hrvatskom reprezentacijom za Europsko prvenstvo u Francuskoj.

- Po igračima koji igraju za Real Madrid, Barcelonu, Inter i u drugim velikim europskim klubovima, može se reći da je ovo najbolja Hrvatska u veznoj liniji, no i druge pozicije u momčadi su okupirane izuzetno kvalitetnim igračima. Ipak, najviše moramo raditi na zajedništvu, da izgledamo kao prava momčad na terenu i tada ne bi trebalo biti brige i problema. U nogometu je sve moguće, ali to je po meni ono najvažnije što se treba pokazati u svakoj utakmici - rekao je Badelj za službenu stranicu HNS-a.

Na Euru vatreni igraju u skupini s Turskom, Češkom i Španjolskom.

- Svaki suparnik zaslužuje poštovanje. Španjolska je najteži i najveći je protivnik, ali nama je najvažnija prva utakmica u skupini, ona protiv Turske, a zatim druga protiv Češke. To su reprezentacije protiv kojih utakmice neće biti lagane i koje imaju svoje kvalitete, ali vjerujem u našu snagu i da ćemo pokazati pravo lice, pogotovo u toj prvoj utakmici - ističe Badelj.

Koja su očekivanja u Francuskoj?

- Ne zamaram se očekivanjima, na raspolaganju sam izborniku i reprezentaciji ovisno o sistemu i taktici koji se izaberu za svaku utakmicu. Naravno da bih volio igrati, ali ako neću, u službi momčadi sam i tako se i ponašam - kazao je Milan Badelj.

Hrvatska reprezentacija igra dvije prijateljske utakmice, prvu s Moldavijom u petak (20.30 sati) u Koprivnici i 4. lipnja u Rijeci protiv San Marina (18 sati).

>>Strinić: Ova reprezentacija definitivno je kvalitetnija nego Bilićeva iz 2012.

Komentara 6

MK
mksdk
11:13 26.05.2016.

Ovo je mentalitet kojeg bi svaki reprezentativni igrač trebao imati: "Naravno da bih volio igrati, ali ako neću, u službi momčadi sam i tako se i ponašam".

GD
Gospon Drug
12:15 26.05.2016.

Uz zaista jaku srednju liniju i dobru obranu,s izuzetnim golmanom, zajednistvom i solidni napadaci moraju doci do izrazaja...

ST
Stipan
12:43 26.05.2016.

Mi imamo svjetski poznate i dobre igrače koji igraju u najboljim europskim klubovima, ali kao Hrvatska reprezentacija ne funkcioniraju. Momentalno imamo trenera koji je za treću ligu i čisto sumnjam da ćemo uspjeti. Bojim se da će biti velika blamaža .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije