Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRANJE RUKOM

Austrijanci bijesni na suce: Nevjerojatno je da nisu vidjeli jedanaesterac!

Salzburg - Dinamo
Foto: EXPA/Pixsell
1/5
25.08.2016.
u 09:07

- Možda ću ispasti loš gubitnik, ali to je bio čisti jedanasterac. Na travnjaku su petorica sudaca i ni jedan to nije vidio. Riječima ne mogu opisati što mislim o tome - ljutito je izjavio Christian Schwegler.

Nogometaši Salzburga ljutiti su škotskog suca Craiga Tomsona nakon sinoćnjeg ispadanja od Dinama u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka. Austrijanci napominju da Tomson pri vodstvu Salzburga 1:0 nije svirao jedanaesterac nakon što je Sigali u svom šesnaestercu igrao rukom. Modri su nakon toga preokrenuli utakmicu i otišli u skupinu LP-a. Austrijski mediji napominju i da je sudac pokazao samo žuti karton Jonasu nakon žestokog prekršaja na Lazaru.

- Možda ću ispasti loš gubitnik, ali to je bio čisti jedanasterac. Na travnjaku su petorica sudaca i ni jedan to nije vidio. Riječima ne mogu opisati što mislim o tome. Nevjerojatno - ljutito je izjavio Christian Schwegler.

S njim se slaže i Lazaro koji je Dinamu zabio jučer i na Maksimiru.

- Ne znam zašto sudac nije svirao jedanasterac. Nogomet je nepošten jer smo igrali fantastično u prvom poluvremenu. Imali smo puno prilika, a oni samo jednu koju su iskoristili. Bili smo bolji i stvarali prigode, ali oni imaju dva sjajana napadača koji su zabili - rekao je Lazaro.

Utučen je bio i trener Salzburga Oscar Garcia.

- Nogomet je opet pokazao svoju nepravednu stranu, bili smo u prvom poluvremenu spektakularni, ali nismo uspjeli znatno bolju igru iskazati i u golovima. A Dinamo je opet pokazao svoju klasu i kad je došao do daha, znao je to iskoristiti...

Komentara 36

Avatar petrolio
petrolio
09:39 25.08.2016.

koliko je samo puta do sada dinamo ispadao zbog sudačkih grešaka ili nedostatka sreće! sjetimo se samo lani Olympiakosa kojeg je dinamo 2 puta nadigrao, a izgubio obje utakmice, jednu baš zbog toga jer sudac pred kraj nije htio svirati penal za dinamo zbog očiglednog igranja rukom igrača olymiakosa! sad se bar dio tih nesreća i nepravdi vratio dinamu! ...no dinamov problem je što je debelo preslab za LP i bez bar 2 prava pojačanja bit ćemo tamo kanta za napucavanje. osim toga, prolazak skupine je nemoguća misija koga god izvukli jer je dinamo jednostavno preslab. sad su prošli na sreću , ali to neće vječno trajati. pod hitno dovesti 2-3 PRAVA pojačanja jer bez toga....

ST
stefj
09:38 25.08.2016.

Objektivno, Dinamo je bio lošiji, ali je uspio pobijediti. To se izuzetno rijetko dešava, ali eto, desilo se. Koliko puta je bio bolji pa je izgubio... Pa pogledajte Portugal i kako je dogurao do prvaka Europe. Ne bih imao ništa protiv da Dinamo bude grozan u svim utakmicama LP, pa da pobijedi ili izvuče neriješeno u njima...

Avatar babas
babas
09:42 25.08.2016.

Ne prolazi uvijek bolja ekipa,većinom se nama dešava da ispadnemo na taj način,ovaj puta nas je streća pomazila! Salzburg ima za čim žaliti,ali to je nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije