Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS
Povratak na članak

Đoković u eliti, Ćorić najbolji u karijeri

Marin Čilić je ostao 10., ali je zato 36-godišnji Ivo Karlović na 22. mjestu, što mu je najbolji plasman još od 4. svibnja 2009. kada je bio 21.

Komentari 6

PE
peugeot
13:20 24.03.2015.

A, evo nam Filica, rodila ga majka ! Zaista strucnjak za tenis "par excellence" !

VL
MI
miran
07:46 24.03.2015.

"Dodig i Melo sada su drugi na listi parova, iza Bolellija i Fogninija." Da, ali uz mali dodatak: "Doubles team race to London" (za ovu godinu). Inace, pojedinacno, Melo je 4. a Dodig 6.

VL
PE
peugeot
20:50 25.03.2015.

Sto bi rekao novinarski elitni specijalista za tenis : "Najubitacniji servis je onaj kad je tenisac "nazocan na osnovnom nogostupu" i kad upotrijebi svoje mrezasto samaralo u onom smjeru gdje njegov protivnik ne moze nikako da uhiti dlakavu tenisku lopticu zute boje".

VL
AJ
ajam
21:44 24.03.2015.

Legendarni Connors ? Slazem se , svi oni zasluzuju veliko postovanje. Connors-ov broj 109 je veliki , ali vise sam nego siguran , da je u konkurenciji imao igrace velicine Rogera, Novaka, Rafe , njegov broj ne bi bio trocifreni.cifreni. Po meni ovi brojevi nisu mjera za odredjivanje velicine, jer predstavljaju igrace iz razlicitog vremena u razlicitoj konkurenciji.

VL
TH
thebureque
11:49 25.03.2015.

Gledajući stanje u tenisu i duele Srpskih i Hrvatskih tenisača,ako je otvoren još uvek onaj vaš konkurs za nove Hrvatske reči ili složice,samo da se jezik razlikuje od Srpskog,ja bih tenis nazvao"Srpsko reketno po guzi udaralo".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.