Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP I WTA
Povratak na članak

Marin Čilić ne osvaja turnire, ali samo je jednom bio ovako visoko!

Naš najbolji tenisač na osmom je mjestu, a tamo je bio nakon osvajanja US Opena

Komentari 5

Avatar rakun19
rakun19
17:01 03.08.2015.

Taman sad pred us open ako ovako ostane u osmini finala ide na 9 nositelja. (Nadal), a u cetvrtifanalu na 1 nositelja (Đokovića) i kad izgubi bodove koje je osvojio prosle godine sa osvajanjem us opena evo njega na realnoj poziciji za njega 20...

VL
Avatar cartman82
cartman82
23:13 03.08.2015.

Naravno da je tako visoko na ljestvici. Pa tenis se je srozao do daske. nekada su top ten igraci medjusobno igrali meceve za pamcenje. sada prvi igra protiv drugoga i razvaljuje ga kao da igra protiv 586 na svijetu. a da ne pricam za cilica. svaka cast na US openu i to ce mu ostati vjecna slava. ali ipak je on jedan limitiran igrac koji je imao jako puno srece i to je to. sad pocnite pljuvati ali tako je. Ivanisevicu nikada nece biti ni do koljena. a kamoli velikanima svjetskog tenisa.

VL
TA
tarzan
21:58 03.08.2015.

Nažalost - Čilić nikad neće biti veliki igrač

VL
BA
barbaizamerike
17:24 03.08.2015.

8? osmi na svitu to je strasan uspjeh samo zamislite koliko nas ima BRAVO MARINE

VL
RA
rade1973
08:46 05.08.2015.

Cuj nece biti veliki igrac,pa on je vec veliki igrac medju deset igraca je i osvojio je US Open to mnogima nije poslo za rukom a igrali su isto citav zivot kao npr.Ljubicic a ivanisevic je uspio zato jer je igrao te godine kad je tenis bio u najgorim godinama kad nije bilo velikog igraca na turniru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.