Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Zbog zamijenjene brave Lisa Stublić u Etiopiju bez stvari

\'06.10.2011., Zagreb -  Lisa Stublic i Andjelko Calusic najavljuju da ce trcati Vecernjakov zagrebacki maraton. Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpic/PIXSELL
27.11.2011.
u 22:45

Lisa Stublić, hrvatska reprezentativka u maratonu, ostala je neugodno iznenađena kada je došla po svoje stvari za trening u klub.

– Predsjednik kluba Jerko Bagarić zamijenio je bravu i samo on ima ključ. Lisa nije mogla do svojih stvari pa je morala posuđivati od drugih jer danas putujemo na pripreme u Etiopiju – rekao je Slavko Petrović, njezin trener, dodajući:

– Sad je jasno da je Lisa nepoželjna u klubu i već smo predali zahtjev za ispisnicu. Već je osnovan novi klub – Aviokarte.hr – istaknuo je Slavko.

Lisa će sigurno morati platiti odštetu ako želi napustiti Zagreb. Prema pravilniku Hrvatskog atletskog saveza najveća je moguća odšteta 50.000 kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

OR
ordinaryhandsome
02:09 28.11.2011.

?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije