Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNOGLASNO

Zürichu Europsko prvenstvo u atletici 2014. godine

Atletika
Reuters
01.05.2010.
u 14:30

Europska atletska federacija (EA) dodijelila je švicarskom Zürichu domaćinstvo Europskog prvenstva 2014. godine.

Vijeće EA-a jednoglasno je odlučilo dodijeliti Zürichu organizaciju europske smotre za četiri godine. S obzirom na iskustva koja domaćini imaju u organizaciji Weltklassea, najvećeg svjetskog mitinga na svijetu koji se tradicionalno održava u Zürichu krajem ljeta, ne treba sumnjati da će i EP biti organiziran na vrhunskoj razini.

Bit će to 22. izdanje EP-a, te drugo u Švicarskoj, nakon što je njihov glavni grad Bern bio domaćin još 1954. godine.

Podsjećamo, ove godine će domaćin Europskog prvenstva biti Barcelona, od 26. srpnja do 1. kolovoza, dok će se za dvije godine EP održati u finskom Helsinkiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije