Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Usain Bolt i Sally Pearson izabrani za atletičare godine

Usain Bolt
AFP
12.11.2011.
u 18:52

Najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić ove godine nije bila u užem izboru za atletičarku godine.

Treći put u zadnje četiri godine jamajčanski sprinter Usain Bolt izabran je za atletičara godine u anketi koju je organizirala Međunarodna atletska federacija. Bolt je pobjedu odnio ispred sunarodnjaka i sprintera Yohana Blakea i srednjeprugaša Kenijca Davida Rudishe.

U ženskoj konkurenciji najboljom je proglašena australska atletičarka Sally Pearson, zlatna sa Svjetskog prvenstva u Daeguu na 100 metara s preponama, koja je tako postala prva Australka u povijesti s tom nagradom. Naša Blanka Vlašić nije bila u užem izboru za atletičarku godine, a Pearson je pobijedila u konkurenciji Novozelanđanke Valerie Adams (bacačica kugle) i kenijske dugoprugašice Vivian Cheruiyot.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije