Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hanžekov memorijal

Usain Bolt, Ana Čičerova i Blanka najveće zvijezde, čeka se Blake

\'Jamaica\'s Yohan Blake celebrates winning gold in the men\'s 100 metres final at the International Association of Athletics Federations (IAAF) World Championships in Daegu on August 28, 2011.     AF
AFP
05.09.2011.
u 08:37

Zagrebački atletski miting, popularni Hanžekov memorijal, bit će najjači do sada

Ne samo zbog toga što dolazi Usain Bolt. U Zagreb dolazi Nesta Carter, član štafete Jamajke, koja je srušila svjetski rekord na 4x100 metara.

U ženskom visu gledat ćemo prve dvije sa SP-a – Čičerovu i našu Blanku Vlašić. U bacanju kladiva dolaze svjetski prvak Morufushi i treći sa SP-a Kozmus. Dolazi i svjetski prvak u bacanju kugle David Storl. Još da potvrdi Yohan Blake...

Komentara 2

OB
-obrisani-
10:09 05.09.2011.

Ovi svetski prvaci Usain Bolt i Ana Čičerova stvarno su posebna klasa i atrakcija..

NI
nidjomidjo
11:49 05.09.2011.

Tu se slažemo Janez, ali reci ti meni što je to bilo u petak na Stožicah? Pročitao sam u vijestima da je Estonija pobjedila World Cup velesilu Sloveniju, to je tiskarska greška ili kaj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije