Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRIČAO SE SVIMA

Atletičar 'dopingiran' zbog sredstva za povećanje penisa

LaShawn Merritt
AFP
22.04.2010.
u 21:59

LaShawna Merritta, aktualnog 23-godišnjeg svjetskog prvaka i olimpijskog pobjednika u utrkama na 400 metara, Američka antidopinška agencija je privremeno suspendirala zbog pozitivnog doping-testa.

Merritt je u razmaku od listopada prošle godine do siječnja 2010. godine tri puta pao na doping-testovima. U njegovoj krvi su pronađeni tragovi dehidroepiandrosterona (DHEA), koji se nalazi na popisu zabranjenih sredstava Svjetske antidopinške agencije (WADA).

Merritt je prihvatio privremenu suspenziju, ali je hrabro priznao da je spomenuto sredstvo uzimao zbog povećanja penisa. Skrušeno je priznao:

- Nisam znao da proizvod koji sam koristio sadrži DHEA, te da je zabranjen. Napravio sam glupu, nezrelu i egoističnu pogrešku. Bez obzira na kaznu koja će mi biti izrečena, to je ništa u usporedbi s osjećajem poniženja i neugodnosti koju sada osjećam – prenosi Merrittovu izjavu nizozemski portal De Standaard.

Merritt se nada da će mjerodavni organi u procesuiranju njegovogh slučaja uzeti u obzir ''izvanredne okolnosti'', odnosno činjenicu da zabranjeno sredstvo nije uzimao zbog poboljšanja svojih trkačkih sposobnosti, već iz ''osobnih razloga''.

Ključne riječi

Komentara 1

RA
razočarani1
17:37 23.04.2010.

i ja bi trebao nešto uzimati,ali za smanjenje penisa.....ako netko zna što je ja smanjenje neka mi napiše.hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije