Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILA JOŠ DETALJA

Perković: Ivančić je moje liječnike proglasio neznalicama

'27.12.2012., Zagreb - Uz nazocnost visokih uzvanika te brojnih vrhunskih sportasa i uglednika iz hrvatskog gospodarskog i sportskog zivota, prigodnom svecanoscu u Kristalnoj dvorani hotela The Westin
Sanjin Strukic/PIXSELL
14.02.2013.
u 23:34

Odluka o razlazu atletičarke i trenera bila je zajednička, no danima kasnije pojavljuju se detalji zašto se on dogodio

Sandra Perković otkrila je za HTV neke nove detalje razlaza s trenerom Ivanom Ivančićem. Iako se već danima priča širi na puno više od onog da su u pomirljivom tonu razvrgnuli suradnju, izgleda da je tome prethodio konkretniji sukob.

- Kap koja je prelila čašu bila je ta što me Ivančić tjerao da treniram dok sam imala ozljedu ramena. Liječnici su mi rekli da moram mirovati dva tjedna, a on ih je na to praktički proglasio neznalicama - rekla je Sandra za HTV.

Ključne riječi

Komentara 3

IP
ime_poznat_redakciji
23:59 14.02.2013.

Pa sto moraju svaki put pozvati BBC kada Niko Kovac prica s nekim iz nekog kluba?Znaci kada Niko Kovac ne trenira mladu reprezentaciju mora pozirati na nekoj fotografiju di mora biti vise od troje ljudi?

Avatar istrazitelj
istrazitelj
08:27 15.02.2013.

Zašto Sandra jednostavno ne prizna da više ne želi mukotrpno trenirati i odricati se uživanja u drugim stvarima života? Ivan Ivančić je trener tiranin, ali ima rezultate - to je neporecivo. Edis Elkasović je bio juniorski prvak svijeta sa njime kao trenerom. Nije više htio tako trenirati, otišao trenirati na sveučilište u SAD - nikada više nije ponovio vrhunski rezultat. Sandra Brkljačić je bacala kladivo u finalima olimpijada i svjetskih prvenstava kada ju je Ivančić trenirao. Više nije htjela raditi po njegvom - više ne baca, lakše je organizirati Hanžek. Sandra je već izjavila da ne misli samo trenirati i spavati, jer je mlada i zanimaju je i druge stvari. Poštivam, to je njezin izbor. ALI... nemoj nam onda prodavati ovakve priće, nije u redu prema čovjeku koji te je doveo do impresivnih rezultata koje si postigla. Postigla radom, radom i samo radom!

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
07:08 17.02.2013.

postati šampion je moguće uz tri uvjeta.da imaš iznimne predispozicije,da si lud ko puška i gaziš samog sebe i da imaš trenera koji je još luđi od tebe a ima znanje i iskustvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije