Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLED

Nakon Londona bilo je jasno da dalje neće moći ići

Sandra Perković Ivan Ivančić
Igor Kralj/Pixsell
13.02.2013.
u 13:51

Kada je Večernji list prvi objavio priču o razlazu zlatnog para, mnogi su se podsmjehivali misleći da je to jednostavno nemoguće

I sama Sandra zaštitila je tada svoga trenera. Njihovi odnosi prvo su bili poljuljani nakon afere s dopingom. Tada još nije bila u vezi s Edisom Elkasevićem pa je planiran odlazak u splitski ASK gdje bi trenirala.

No, suradnja je nastavljena. I dobro da je nastavljena jer je Sandra nakon stanke zbog suspenzije osvojila europsko i olimpijsko zlato. Nakon Londona bilo je jasno da se ta suradnja neće nastaviti. Ivančić nije bio pozvan na slavlje zbog medalje.

Sandra više nije bila klinka od 18 godina na koju je Ivančić još mogao utjecati želeći da trenira možda i više nego što je trebala. Na forumima se već uvelike priča da je ovo Sandrin kraj jer Elkasević jednostavno nema kapacitet nastaviti tamo gdje je Ivančić stao. Ne bismo se s time složili. Edis je mlad trener, željan znanja, a Sandra je jednostavno prevelik talent i može barem još nekoliko godina vrhunski bacati.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti hoće li Sandra s Edisom napredovati, ostati na mjestu ili, ne daj Bože, napraviti korak nazad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije