Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BACAČKO PRVENSTVO

Marin Premeru osvojio je srebro s osobnim rekordom

Marin Premeru
VL
20.03.2010.
u 16:23

Rezultat 62,10 metara ujedno je i norma za nastup na europskom seniorskom prvenstvu, koje će se održati u Barceloni.

Prvog dana europskoga zimskog bacačkog prvenstva koje se održava u francuskome Arlesu Marin Premeru osvojio je srebrnu medalju u bacanju diska u konkurenciji do 23 godine. Mladi član zagrebačkog Dinamo Zrinjevca bacio je disk 62,10 metara, što je njegov osobni rekord. To je ujedno i četvrti rezultat svih vremena u Hrvatskoj. Duže od njega bacili su zasad samo Dragan Mustapić (64,40), Roland Varga (63,72) i Martin Marić (62,68).

– Drago mi je što sam bacio normu za europsko prvenstvo, koje će se potkraj srpnja održati u Barceloni. Da mi je netko prije nastupa ponudio drugo mjesto i osobni rekord, odmah bih prihvatio. Imao sam i dobar prosjek u šest hitaca – rekao je Premeru.

Prvi je bio Ukrajinac Ivan Hrišin.

– Do posljednje serije bio je bolji od mene za dva centimetra, a onda je u posljednjoj seriji bacio 63,09 – istaknuo je Premeru. Splićanin Stipe Žunić osvojio je 8. mjesto u bacanju koplja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije