Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLANKINE PROTIVNICE

Friedrich u Belgiji preko 2,02, Hellebaut preko 1,95 m

Ariane Friedrich
AFP
11.07.2010.
u 20:46

Blanka Vlašić, Chaunte Howard i Di Martino više nisu jedine visašice koje su ove sezone preskočile dva metra.

Pridružila im se Njemica Ariane Friedrich koja je pobijedila na mitingu u belgijskom Heusden-Zolderu s preskočenih 2,02 metra. Druga je bila Tea Hellebaut s preskočenih 1,95 metara. Zanimljivo je da je Friedrich tek iz trećeg pokušaja preskakala 1,95 i 2,00 metra, dok je visinu 2,02 preskočila iz prvog pokušaja.

– Vratila sam se na staze pobjede. Prije odlaska na Europsko prvenstvo u Barcelonu skakat ću još na prvenstvu Njemačke sljedeći vikend – rekla je Ariane Friedrich, dodavši:

– Svaka čast Blanki, ali imam se pravo nadati zlatnoj medalji – zaključila je Njemica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije