Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale skoka u vis

Čičerova: Drago mi je što je Blanka ovdje

Blanka Vlašić
Reuters
01.09.2011.
u 14:02

Osim Blanke Vlašić, u finalu SP-a u skoku u vis još su se očekivano plasirale Ana Čičerova, Jelena Slesarenko, Antonietta Di Martino, Svetlana Skolina, Ema Green...

Finalistice SP u visu, uz Blanku Vlašić - očekivano: Ana Čičerova (vodeći rezultat sezone - 2,07), Jelena Slesarenko (olimpijska prvakinja iz Atene), Antonietta Di Martino (aktualan europska dvoranska prvakinja, ove sezone ima skok 2,04), Svetlana Skolina (ove sezone skok preko dva metra), Ema Green (viceprvakinja Europe na otvorenome).

Neočekivano: Brigetta Barrett (nova Amerikanka u trenutku kada nema Acuff i Howard, prvi put na velikom natjecanju), Doreen Amata (rekord Nigerije u kvalifikacijama), Dweidre Ryan (rekord Irske u kvalifikacijama), Svetlana Radzivil (svjetska juniorska prvakinja iz 2006), Xing Juan Zheng (osobni rekord u kvalifikacijama) i Ana Iljušenko. Iznenadile ispadanjem: Ruth Beitias (šest medalja na europskim i svjetskim dvoranskim prvenstvima) i Venelikna Veneva (druga i treća s europskih prvenstava).

Ana Čičerova nakon što je rodila izgleda puno mršavije nego prije. Sva je tanka, noge su joj poput prutića. No, u kvalifikacijama je izgleda prilično moćno.

- Uh, bilo je jako, jako vruće. Stalno sam mislila o tome kad će završiti pa da pobjegnem u hladovinu. U subotu sam spremna za zlato - rekla je Čičerova.

Jeste li gledali Blanku Vlašić?

- Ne, ali drago mi je što je ovdje. Čula sam za njene probleme s ozljedama. Bit će zabavno u finalu - rekla je Ana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije