Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
400 metara

Bolt: Trčat ću samo ako postanem legenda

Usain Bolt
Reuters
23.04.2010.
u 19:23

Jamajčanski sprinter Usain Bolt (23) objasnio je kako se u budućnosti nema namjeru posvetiti više trčanju dužih dionica, iako bi i na njima ostvarivao sjajne rezultate.

Najbrži čovjek današnjice, svjetski rekorder i olimpijski i svjetski pobjednik na 100, 200 i 4x100 metara, rekao je kako će njegov cilj u 2010. godini biti zadržati primat u sprinterskim disciplinama, više se natjecati s glavnim konkurentima poput Tysona Gaya i Asafe Powella, te se polako početi pripremati za obranu svojih medalja na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

- Trčat ću na 400 metara jedino ako ću tako postati legenda u svijetu sporta - rekao je Bolt.

Jamajčanin je zasad ove sezone potvrdio nastup na četiri od ukupno 14 mitinga Dijamantne lige koja započinje 14. svibnja u Dohi (to su mitinzi u Šangaju, New Yorku, Parizu i Bruxellesu).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije