Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usain najavljuje spektakl

Bolt: Bit ću vrlo brz u Južnoj Koreji

Usain Bolt
Reuters
15.05.2010.
u 17:04

Najbolji sprinter svijeta, Jamajčanin Usain Bolt, najavio je ''vrlo brzo vrijeme'' u utrci na 100 metara na mitingu sljedeće srijede u Južnoj Koreji, kojem je domaćin Daegu, grad u jugoistočnom dijelu zemlje.

Bolt je u subotu doputovao u Južnu Koreju. Agencija Yonhap prenijela je izjavu sjajnog jamajčanskog sprintera, svjetskog rekordera na 100 i 200 metara.

- Očekujem da ću otrčati vrlo brzu utrku. Kao i uvijek, trčat ću maksimalno, dat ću sve od sebe.

Na pitanje koliko bi još mogao popraviti svoj najbolji rezultat i svjetski rekord, kaže:

- Nitko ne zna svoje vlastite limite.

Bolt je, podsjetimo, na Olimpijskim igrama u Pekingu na 100 metara trčao 9.69, a na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Berlinu 9.58. Dakako, s oba rezultata je rušio dotadašnje svjetske rekorde.

Upravo će Daegu biti domaćin sljedećeg Svjetskog prvenstva, 2011. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije