Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedva čeka finale

Blanka Vlašić: Izbjegavam šetnju i korejsku hranu

'Croatia\'s Blanka Vlasic (L) and Italy\'s Antonietta Di Martino (R) leave the track after competing in the women\'s high jump qualification round at the International Association of Athletics Federat
'JUNG YEON-JE'
03.09.2011.
u 08:06

Točno u podne po hrvatskom vremenu Blanka Vlašić obračunat će se sa suparnicama u svom petom finalu na svjetskim atletskim prvenstvima.

 Blanka će u subotu braniti dvostruko svjetsko zlato iz Osake (2007.) i Berlina (2009.), no ovoga puta u bitno drukčijim okolnostima. Na prethodna dva SP-a dolazila je kao prva favoritkinja, a ovoga je puta daleko od te povlastice. 

– Ako me pitate bi li me zadovoljila bilo kakva medalja, ne znam što bih rekla. Kvalifikacije su bile super odrađene, uopće to nije izgledalo loše. No, bol je i dalje tu, i dalje je prisutan i svaki dan radim nekoliko terapija da se nekako "zakrpam". Evo, dolazim od Kenijaca koji imaju taj aparat za mišiće. Opet, nije taj bol moj najveći problem. To se još nekako može istrpjeti, veći je problem što sam cijelu sezonu nastupala a da nisam znala da sam tako jako ozlijeđena, što sam propustila kvalitetne, jake pripreme za ovo natjecanje. To mi najviše nedostaje – rekla je Blanka, koja je djelovala prilično pospano. 

– Ma nikako da se naspavam! Odmah poslije kvalifikacija i ručka išla sam spavati. Noć je prošla u redu i ugodno je bilo probuditi se sa spoznajom da si u finalu – istaknula je Blanka.

O šetnji gradom i ne razmišlja. 

– Ne privlači me to. Još da danas odradim finale i već u nedjelju idem kući – istaknula je.

Hrana?

– Snalazim se. Ne volim korejsku hranu i to je jedino što izbjegavam – napomenula je naša visašica.

>>Cijeli tekst pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Ključne riječi

Komentara 9

SA
sanna48
08:53 03.09.2011.

Hahahahha, prava sportasica.....svijetom putuje kao kofer. Ne zamima je cak niti setnja gradom da vidi gdje se nalazi ...a o tome da se proba lokalna kuhinja...niti govora. Pa nije li sport nesto sto bi trebao spajati a ne razdvajati. Bravo !!

Avatar morski covik 1
morski covik 1
08:55 03.09.2011.

Blanka, samo pomalo - sve ce biti u redu. A onoga tko voli Koreansku spizu triba proglasit Narodnim Herojem!

KA
karambita
08:32 03.09.2011.

Boli i mene qurac, pa se ne zalim na bolove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije