Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije smještena u atletskom selu

Blanka Vlašić i dalje vodi bitku s ozljedama

'Croatia\'s Blanka Vlasic wins the Women\'s High jump with a jump of 1.99 mtrs during the Aviva Birmingham Grand Prix at the Alexander Stadium, Birmingham. Photo: Press Association/Pixsell'
'David JonesPress Association/Pixsell'
29.08.2011.
u 08:41

Blanka Vlašić i dalje vodi bitku s ozljedama. No, ovaj put nije najveći problem ni u koljenu ni u napuknuću mišića

- Najviše je muči Ahilova tetiva. Odradili smo nekoliko lakših treninga, nismo ništa htjeli forsirati - rekao je Joško Vlašić.

Blanka je jedna od rijetkih sudionica ovogodišnjeg SP-a koja nije smještena u atletskom selu.  

- Najmanje joj treba gužva i buka. Ali svaki dan dođe do sela, ondje je stadion za trening. Hotel joj je blizu, nema gužve - istaknuo je Joško.

Osim treninga, Blanka redovno odlazi i na terapije i masaže. Cijeli tim ljudi pokušava sve kako bi što spremnije dočekala nastup u kvalifikacijama 1. rujna. A Blanka se svakodnevno smješka na jednoj od glavnih ulica dvomilijunskog grada. Naime, organizatori su na velikim ukrasnim stupovima oslikali najveće zvijezde prvenstva. Blanki društvo pravi Jelena Isinbajeva, koja je na susjednom stupu visine pet metara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije