Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O natjecanju

Blanka: Stadion je malen, najavili su kišu, ali osjećam se dobro

Blanka Vlasic
Reuters
11.06.2011.
u 09:54

– Na stadionu nisam bila, znam samo da nije velik, da ima 10-15 tisuća mjesta. Najavljuju kišu, šteta jer je cijelo vrijeme prevruće i baš lijepo – kaže hrvatska visašica Blanka Vlašić uoči mitinga Dijamantne lige u New Yorku

– O puno faktora ovisi što će se dogoditi jer je tu još i vremenska razlika, a i skačem u 15.15 sati po ovdašnjem vremenu. Ne mogu ništa prognozirati, ali osjećam se dobro, imala sam samo treninge održavanja i kao što sam već rekla, trebala bih se iz natjecanja u natjecanje osjećati sve bolje – zaključila je Blanka.

Suparnice će joj biti Ema Green, Melanie Melfort i Levern Spencer.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije