Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJAMANTNA LIGA

Blanka slavila u Birminghamu!

Blanka Vlasic
AFP
Autori: Damir Mrvec, Antonela Vukorepa/VLM
10.07.2011.
u 20:56

Iako nije upisala 100. skok preko dva metra, Blanka je u Birminghamu dala naslutiti da je opet u dobroj formi.

Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić slavila je na mitingu Dijamantne lige u Birminghamu s preskočenih 1,99m.

Splićanka je i dalje vodeća visašica s 14 bodova, a to je drugi njen, i drugi ukupno najbolji rezultat sezone. Dva metra preskočila je na mitingu u svome Splitu, a čini se kako se nakon lošijih rezultata stižu bolji dani. Naime, nakon mitinga u New Yorku i Lausannei, nije zamirisalo na dobro. Blanka je bila preskočila dvoranski dio sezone da se pripremi za ljetne izazove, no išlo je nizbrdo.

Pobjedom u Engleskoj nagovijestila je da je sve ipak dobro, unatoč bolnom koljenu. Druga je bila Ruskinja Ana Čičerova koja je 1,99 preskočila iz treće, a naša visašica uspjela je iz druge. Ostale su samo njih dvije još na 1,96m.

Druga naša visašica Ana Šimić osvojila je sedmo mjesto na međunarodnom mitingu u Madridu s preskočenih 1,88 metara


Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Romano37
Romano37
21:42 10.07.2011.

I opet problemi - bolesno koljeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije