Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KINGSTON

Blake pobijedio Bolta i postao četvrti najbrži čovjek svih vremena

\'Jamaica\'s Yohan Blake celebrates winning gold in the men\'s 100 metres final at the International Association of Athletics Federations (IAAF) World Championships in Daegu on August 28, 2011.     AF
AFP
30.06.2012.
u 10:09

Najbrži je i dalje Bolt (9.58), drugi je Tyson Gay (9.69) te Asafa Powell (9.72)

Yohan Blake postao je četvrti najbrži čovjek u povijesti! U \'trialsu\' za Olimpijske igre održanoj na Jamajci slavio je u utrci na 100 metara sa 9.75 sekundi. Tako je postavio četvrto vrijeme svih vrremena, iza Usaina Bolta (9.58), Tysona Gaya (9.69) te Asafe Powella (9.72).

U utrci na Nacionalnom stadionu u Kinngstonu Blake je slavio ispred Bolta (9.83) te Powella (9.88), a sva su se trojica kvalificirala za OI u Londonu.

- Ne osjećam pritisak. Presretan sam i sada sam državni prvak Jamajke i kao takav ću nastupiti u Londonu - rekao je Blake.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije