Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijamantna liga

Blake brži na 100 m od Powella, Semenya tek peta

\'Jamaica\'s Yohan Blake celebrates winning gold in the men\'s 100 metres final at the International Association of Athletics Federations (IAAF) World Championships in Daegu on August 28, 2011.     AF
AFP
08.09.2011.
u 23:01

Yohan Blake, svjetski prvak na 100 metara, pobijedio je Asafu Powella na mitingu Dijamantne lige u Zürichu sa svojim osobnim rekordom (9,82).

Dyron Robles slavio je u utrci na 110 metara prepone (13,01). Jelena Isinbajeva bila je tek treća u skoku s motkom. Razočarali su svjetski prvaci Phillips (4. u dalju), Murer (3. u motci), Demus (3. na 400 m prepone), Abakumova (3. u bacanju koplja), Williams (4. u visu). Caster Semenya bila je tek peta na 800 m.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije