Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće nastupiti na 100 metara

Asafa Powell otkazao nastup na SP-u u Daeguu

Powell
AFP
25.08.2011.
u 12:14

Jamajčanski sprinter Asafa Powell zbog ozljede u preponama otkazao je nastup na 100 metara na Svjetskom atletskom prvenstvu koje će se održati od 27. kolovoza do 4. rujna u južnokorejskom Daeguu

Powell se prije nekoliko tjedana ozlijedio te još osjeća bolove. Početkom kolovoza otkazao je miting Dijamantne lige u Londonu zbog zatezanja u preponama koje je osjetio u Budimpešti. Na tom je mitingu 100 metara pretrčao za 9.86 sekundi.

Kvalifikacije za 100 metara počet će u subotu. Ta je disciplina tradicionalno označena kao središnja atrakcija cijelog prvenstva. A Powellov sunarodnjak i svjetski rekorder Usain Bolt (9.58) tako je ostao bez najjačih konkurenata. Amerikanac Tyson Gay zbog ozljede i operacije desnog kuka ove sezone više neće trčati, Jamajčanin Steve Mullings otpao je zbog pozitivnog doping-testa, kao i Amerikanac Mike Rodgers.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
michael13
12:30 25.08.2011.

zanimljivo je koliko ima odustajanja na ovom svjetskom prvenstvu koje će prvi puta u povijesti testirati sve atletičare vadeći im krv koja se pohranjuje za buduća testiranja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije