Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Planinsko trčanje

Agramerica Matea Matošević osvojila jedanaesti naslov u nizu

'matea'
''
04.05.2012.
u 22:13

U subotu 5. svibnja u Krašiću će se održati tradicionalna utrka (23,4 kilometra) Dolinom kardinala

Matea Matošević, atletičarka zagrebačkog Agrama, osvojila je naslov prvakinje Hrvatske u planinskom trčanju. To joj je treći naslov ove godine, ukupno 11. u nizu. Naslov prvakinje u planinskom trčanju obranila je na natjecanju u Kamešnici. Stazu dugu 12,5 kilometara pretrčala je za 57.12 minuta. Svoju nepobjedivost pokušat će zadržati i ove nedjelje kada će na mitingu otvorenja sezone trčati na 3000 metara.

Drugo mjesto osvojila je Nikolina Šustić (Sljeme), dok je treća bila Danijela Černić (Slavonija ŽITO). U konkurenciji seniora pobijedio je Goran Grdenić (Agram), ispred Nikole Mikulića (Aviokarte.hr) i Gorana Murića (Agram). Ekipno je kod seniora prvi Agram, ispred Aviokarte.hr-a i Sljemena, a kod seniorki ekipno su najbolje bile atletičarke Agrama, ispred Sljemena i Slavonije.

U konkurenciji juniora prvak je postao Jure Josipović (Agram). Drugi je bio Marin Vučić (Sinj), a treći Karlo Sušilović (Split). Kod juniorki prva je bila Romana Tea Kirinić (Agram), ispred Anđe Tomaš (Aviokarte.hr) i Nikoline Hrelec (Agram).

U subotu 5. svibnja u Krašiću će se održati tradicionalna utrka Dolinom kardinala na stazi dugoj 23,4 kilometra. Start je u 16 sati ispred crkve u Krašiću. Ujedno će se održati i prvenstvo Hrvatske u brzom hodanju na 10 kilometara.

- Nedavno sam bila druga na prvenstvu Hrvatske u brzom hodanju, ali na stazi od pet kilometara. Pobijedila je Marina Stakor. Eto lijepe prilike da joj uzvratim za poraz - rekla je Ljiljana Ćulibrk, direktorica Atletskog kluba Agram, ali još uvijek i aktivna u utrkama.

Sudjelovala je Lili i na prvenstvu Hrvatske u planinskom trčanju te je osvojila šesto mjesto, u vremenu 1:11.31. U konkurenciji je bilo 12 atletičarki, s time da je Nataša Šustić odustala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije