Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bleacher Report
Povratak na članak

'Atletico nema zamjenu za Mandžu! Što ako se on ozlijedi?'

U članku se spominje i to kako Simeone želi nekoga tko se ne mora prilagođavati na španjolsku ligu, a to bi mogao biti Fernando Torres.

Komentari 2

CA
carpediem
14:41 20.12.2014.

Ovi strani Novinari malo priteruju jer prosle Sezone je atletiko bio prvak Spanjolske ali Diego Costa nije mogao sam osvojiti taj naslov vec citava ekipa a onda je pola ekipe rasprodano tako da su dosli novi igraci i naravno da se tu mjenja stil igre i da oni moraju se uigrati i da prve sezone ne ide bas sve sjajno i zato to uporedjivanje Mandzukica sa Costom je velika glupost jer i njemu je trebalo mnogo vremena da postane ono st je sad i otisao je u jacu ekipu nego sto je Atlehtico itd....... zato mi je ovo od strani novinara malo glupo sto sve pisu .

VL
UZ
uzor10
15:15 20.12.2014.

Uh velike štete ak se ozljedi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.