Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pušnik: Ostajem u Splitu
Povratak na članak

Arveladze: Klub kao Hajduk morao bi imati bolji teren!

"Odgovornost je bila velika pred 25.000 gledatelja i u takvoj atmosferi u izvođenju jedanesteraca pogriješili bi i bolji igrači no što ih Hajduk ima," ocijenio je.

Komentari 19

DU
Deleted user
12:51 26.08.2016.

Nadam se da će Hajdukova uprava biti principijelna i odbiti milijun kuna koje treba dobiti ulaskom Dinama u ligu prvaka!Dinamo je po njima uništio Hajduk,hrvatsku ligu,kupuje suce,zabranili su dolazak Mamiću u lożu,sude ga ,e sada ,ako su tako pošteni kako se vole predstavljati neka odbiju tih milijun koji im je omogućio mafijaški Mamić i Dinamo.Lani su ga rado uzeli ,a ne sumnjam da će i ove godine.Ipak se radi o "poštenom" Ajduku !Živia dišpet !

VL
PO
PowerPoint
12:21 26.08.2016.

Bitno da se stalno prdi po Dinamu zbog stadiona, a hajdukova wc školjka je baš to, wc školjka.

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
12:33 26.08.2016.

Za takve igrace je teren vise nego dobar. Splitski antitalenti jedino na takvom terenu mogu nekoga pobjediti.

VL
LJ
LJU39
11:44 26.08.2016.

svastika i ultra su klubu vazniji..zato sad ispasta klub nemas gdje pravo loptu stavit kad penal pucas..al eto nek rade i uzivaju u tome

VL
JU
Jure7
11:44 26.08.2016.

Ma uzasno mi je citati kako je moj Hajduk ratnicki poginuo.... Pa cijelu utakmicu se nisu sastali s loptom. Nema linija kretanja. Svi trce za loptom kao muhe bez glave. Koji je ovo sistem 8-1-1.... Nema organizacije, nema znanja, ne zna se stopati lopta, nitko ne trce dok mu ne dobace loptu, svi cekaju da im se lopta doda, a kad mu se doda onda se samo guši.... Trener ne ubacuje igraca koji bi znao pucati penal, onda kaze da nije stigao ( vjerojatno je citao Čačićevu taktiku ) Sta u Haduku rade igraci koji su ispod ranga Hajdukovih kadeta, kao sto su Memolla, Ismajili, Bilyi... Vezni red totalno konfuzan, nemaju uopće svoja mjesta. Vidi se da je Šimić po znanju, stasu i kretanju jedini stoper kako Bog zapovida... Ohanzi nitko ne zna dobaciti loptu, pa se mora vracati po nju i onda solirati.... Ma odmah smijeniti Kosa, Pušnika, Marasovića....

VL
GV
golub Vaso
11:28 26.08.2016.

ultra je važnija

VL
DU
Deleted user
13:04 26.08.2016.

Meni je isto bez veze čitati neke pohvale za borbenost i hrabrost kao da nisam vidio da je Hajduk izgledao cijelu utakmicu više nego jadno . Hvaliti ih nakon što su imali 30-tak posto posjed , branili se cijelo vrijeme i kad im je trebao gol i kad su vodili igra se nije mijenjala . Teren očajan, grbav i vidjelo se da igrači Macabija nisu normalno igrati , da je teren bio dobar sigurno se nebi ni došlo do penala jer bi ih Macabi dobio . Sve u svemu jako loš Hajduk i to ne samo jučer , nije slučajno da su od Dinama i Rijeke dobili 8 komada . Nije mi jasno na temelju čega Pušnik gradi svoj optimizam , priča tako jedino iz razloga da ga ne nogiraju.

VL
ED
europski dinamo
13:59 26.08.2016.

Travnjak je namjerno los da sakrije nekvalitetu hajduka i da klubovi poput Dinama i Rijeke teze razviju igru.

VL
Avatar Azriel
Azriel
16:45 26.08.2016.

Žao mi je kaj je Hajduk ispao. Fakat mi žao. Ali. Posjed lopte kao da su igrali protiv Barcelone. Niti jedan duel nisu dobili. Preskakanje igre. Samo Sušić ima tehniku stati na loptu. Jedanaesterci? Tudor i Ohanza nabijači po lopti.i. Kažu Ćosić tragičar? Ne kuzim za kaj bek, stoper, svejedno puca penal? Onda mali Vlašić. Atletičar A ne nogometaš. Mali je zvijer kaj se tiče kondicije, ali tehnika ubi Bože. Za gol je isključivi krivac zbog onog glupog prekršaja. Pojačanja? Jefferson i ovaj grk jesu pojačanja, prava pojačanja za ovaj Hajduk. Ostalo sad potjerati i nek igraju juniori, ako ih imaju kvalitetne. Trener? Burić prošle sezone, i Pušnik ove sezone, treneri kakvi trebaju. Realni, mirni kulturni. Ne krive sudce, nego kažu kaj je. Eto, žao mi je na kaj je Hajduk spao. Kažu dobar golman Rajović. Pa taj je zrel za 5 komada od malo ozbiljnijeg kluba.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:18 26.08.2016.

u nekoj normalnoj drzavi Hajduk bi vec davno bio u petoj ligi.

VL
ST
staromlad
15:45 26.08.2016.

Pohvale za borbenost i navijače, ali mislim da se moramo osvijestiti. Imati takav dekor, a tako lošu momčad i teren prava je sramota. Imati ovakvu zemlju, ako hoćete i reprezentaciju, a ovako korumpirane političare i lokalne šerife, prava je sramota. HRVATI osvijestite se!

VL
DH
dalibor.hren
15:01 27.08.2016.

Hajduk je imao puno gori teren i daleko bolju momčad i rezultate...(Jerković, Šurjak, Mužinić, Boljat, Žungul, Đoni, Buljan, Holcer, Vukčević.... Vujovići, Bilić, Štimac, Jerkan, Jarni, Slišković...)

VL
BU
Bubalamala
12:59 26.08.2016.

Nogomet u hnl-u se igra na oranicama, cak i Dinamo uz sve milione ima sramotu od stadiona !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.