Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROŠTAJ OD KLUBA

Artem Milevski: Nisam ja Mile Viski nego Mile Splitski

Artem Milevskij
Foto: hajduk
06.11.2015.
u 12:47

'U Rimu nisam bio zbog provoda, već zato što sam morao izaći iz Hrvatske da bi mi se produljila viza. U taj nesretni ponedjeljak nakon ručka sam popio čašu ili dvije vina, kako je i običaj ovdje u Dalmaciji. Najveći problem je to što uz sebe nisam imao vozačku dozvolu, koju sam izgubio.'

Artem Milevski dobio je nogu iz Parka mladeži, raskinut je ugovor s njim zbog ponašanja izvan terena, ali Ukrajinac je ponudio svoju stranu priče i ispričao se zbog svega.

"Najiskrenije mi je žao zbog svega što se dogodilo. Emotivac sam po prirodi i neke stvari me pogađaju duboko u srce. Slijedom brojnih novinskih tekstova o meni proteklih dana u medijima, želim, i dužan sam, iznijeti i svoju stranu priče.

U Rimu nisam bio zbog provoda, već zato što sam morao izaći iz Hrvatske da bi mi se produljila viza. U taj nesretni ponedjeljak nakon ručka sam popio čašu ili dvije vina, kako je i običaj ovdje u Dalmaciji. Najveći problem je to što uz sebe nisam imao vozačku dozvolu, koju sam izgubio. Vozio sam najnormalnije, nisam ludovao u automobilu ni krivudao po cesti, nikog nisam ugrozio niti sam napravio ikakav prometni prekršaj.

Bole me napisi u medijima u kojima me se karakterizira kao alkoholičara i neradnika. Nisam takav, promijenio sam se, neka životna iskustva su me opekla i naučila mnogo. U Turskoj sam slupao Ferrari i preživio Božjim čudom. Od tada nisam sjeo za volan pod utjecajem alkohola.

Teško mi je zbog svega. Nisam imao namjeru povrijediti ni izigrati ikoga, a posebno ne mog prijatelja Gorana Sablića, koji mi je pružio ruku spasa kad mi je bilo najteže. Nažalost, sudbina se poigrala sa mnom i cijeli splet nesretnih okolnosti doveo je do situacije zbog koje mi je raskinut ugovor."

>> Ostatak pročitajte na 24sata

>> Artem Milevski potjeran iz Splita zbog novog skandala!

Komentara 3

PE
perfa57
15:12 06.11.2015.

Nije se sudbina poigrala s tobom, nego si se ti poigrao sa sportskim splitom i sam kreirao tu sudbinu.

AP
apoxiomen007
10:03 07.11.2015.

drz se mile, rijesi se tog alkohola...

VL
vladek
15:19 06.11.2015.

Ma ti si Mile srpski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije