Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ SKROMNOSTI

Arjen Robben: Mogu biti bolji od Cristiana Ronalda!

Arjen Robben
Reuters (Ilustracija)
25.09.2014.
u 20:32

- Bayern ima tri igrača među najboljih pet, što znači da imamo kvalitetnu momčad - rekao je Müller.

Goal je u srijedu iznenadio pet igrača Bayerna koji su bili u izboru ovogodišnjeg Goala 50. Jutro nakon uvjerljive pobjede protiv Paderborna 4:0 Thomas Müller, Philipp Lahm, Robert Lewandowski, Manuel Neuer i Arjen Robben bili su jako dobro raspoloženi, a dodatni osmijeh na licu pojavio se nakon što su im uručene plakete Goala 50.

"Volim ovakve nagrade, uvijek ih rado dobijem. To je izbor koji se temelji na glasovanju, tako da rezultat ima značenje. Čini se da sam oduševio puno novinara. To je potvrda dobrog rada. Goal ima dobro ime i popularan je u cijelom svijetu", rekao je Müller pa progovorio o suigračima Lahmu i Robbenu.

"Dva suigrača koja su ispred mene u izboru, ali nisam nesretan zbog toga. To je dobro. Bayern ima tri igrača među najboljih pet, što znači da imamo kvalitetnu momčad."

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Robben skinuo rekord: Kod pogotka trčao čak 37 km/h

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije