Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR TEŠKAŠA

Anthony Joshua otkrio kada se namjerava vratiti u ring, borit će se s Hrgovićem?

Anthony Joshua v Francis Ngannou
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
1/4
05.04.2024.
u 17:23

– Rekli su mi da bih borbu mogao dobiti u rujnu, a ja sam se nada već u lipnju. Sada imam malo slobodnog vremena pa ću to iskoristi za druženje s dragim osobama. Nastavljam trenirati, a za dva mjeseca odlazim u trening kamp – rekao je Anthony Joshua.

Britanski boksač Anthony Joshua potvrdio je kako će se u ring vratiti u rujnu, to će mu biti druga borba ove godine nakon što je nedavno brutalnim nokautom u drugoj rundi pobijedio Francisa Ngannoua.

Bivši dvostruki svjetski prvak teške kategorije je u tom meču produžio svoj pobjednički niz koji je počeo protiv Jermainea Franklina, a onda su uslijedile uvjerljive pobjede nad Robertom Heleniusom, Ottom Wallinom, te nad nekadašnjim UFC-ovim prvakom, piše Croring.

Nakon posljednjeg trijumfa, AJ-u je obećano kako će dobiti priliku boriti se za naslov svjetskog prvaka nakon što svoj meč 18. svibnja odrade Tyson Fury i Oleksandr Usyk. No to će zasad biti malo teže, jer poraženi može tražiti revanš.

– Rekli su mi da bih borbu mogao dobiti u rujnu, a ja sam se nada već u lipnju. Sada imam malo slobodnog vremena pa ću to iskoristi za druženje s dragim osobama. Nastavljam trenirati, a za dva mjeseca odlazim u trening kamp – rekao je Anthony Joshua.

Queensbury Promotions će kasnije ove godine organizirati veliku priredbu na stadionu Wembley, a prema Dereku Chisori spektakl bi trebao predvoditi Joshua i to vjerojatno protiv boljeg iz meča Hrgović – Dubois.

– Joshua bi se trebao boriti protiv boljeg iz meča Hrgović – Dubois i to na Wembleyu. Ups, jesam li ja ovo rekao naglas? Što mogu kada imam dug jezik – rekao je Derek Chisora u razgovoru za iFL TV.

Meč između Hrgovića i Duboisa trebao bi se naći na programu priredbe koja će se 1. lipnja održati u Saudijskoj Arabiji, a koju predvodi borba za apsolutnog prvaka u poluteškoj kategoriji između Artura Beterbieva i Dmitrija Bivola.

Hrvatski boksač je pričuva za meč Fury – Usyk, a iz IBF-a su zaprijetili da će pobjedniku oduzeti naslov bude li nakon meča dogovoren revanš.

U tom slučaju Hrgović bi se u lipnju protiv Duboisa mogao boriti za pojas IBF-ovog prvaka teške kategorije, a onda dobiti i meč protiv Joshue na Wembleyju.

 

Komentara 2

T8
Tomo-81
11:25 06.04.2024.

Hegovic nema te kondicije protiv joshue!!

KU
Kujttim
07:52 06.04.2024.

U profesionalnom boksu se zbog PR-a svakih mjesec dana najavljuju protivnici i veliki mečevi, ali to je zbog marketinških razloga. U stvarnosti, svaki boksač ima 3 do 4 meča godišnje i to su potpuno uglavnom nezanimljivi mečevi. Veliki meč između dvojice teškaša dogodi se jednom u tri godine. Recimo Hrgović je već 8 godina u profi boksu, ali osim s Kinezom, niti jedan meč mu nije bio niti zanimljiv, niti velik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije