Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sopić ga izostavio
Povratak na članak

Ante Ćorić propušta Juventus: Teško je kada znaš da nisi pozvan

Žao mi je što sutra neću moći istrčati pred puni Maksimir - trenutak koji čekam od kada sam došao u klub, teško je i kada znaš da nisi niti pozvan na utakmicu, ali za moj Dinamo i uz dečke do kraja!! - napisao je Ante Ćorić

Komentari 10

DU
Deleted user
06:32 27.09.2016.

Mali si je već umislio. U tim godinama treba slušati trenera a ne kao protiv Lokomotive.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
11:33 27.09.2016.

coric mora shvatit da ne moze birat tekme i da je jednako vazna utakmica protiv belupa kao i ova protiv juvea…ak hoce jednom biti veliki igrac, onda mu svaka tekma mora bit "najvaznija" …cinjenica je da se u zadnje vrijeme sece po terenu i igra alibi utakmice cekajuci priliku za promociju u ligi prvaka, a na zalost nije jedini, pol ekipe igra nekakve trening utakmice…svejedno, mislim da je ipak trebal bit na klupi, da osjeti atmosferu koja bi veceras trebala bit odlicna, mozda bi ga to malo diglo i osvjestilo…s mladim igracima treba znati, nisam siguran kolko je ovakva "pedagogija" djelotvorna…srecom dolazi taj petev, ko zna kolko je dobar, ali mozda uspije probudit te bitange, jer onakav pristup utakmicama kakvav pokazuju preplaceni igraci dinama u zadnje vrijeme je sramotan...

VL
3M
3Marsijanac
17:16 27.09.2016.

Polovicu krivnje snose Dinamovi treneri koji pojma nemaju gdje postaviti Corica ( glupost su lazna devetka i krilo). Coric je istureni vezni igrac ali na zalost niti mu tko zna dodati loptu niti tko zna s njime odigrati dupli pas.s. A da ne spominjem sve te "centarfore" ispred njega ( Fernandez, Henriquez, Hodzic, Gojak) kojima je potrebno deset zicera ( a la Rukavina) da postignu jedan pogodak.

VL
CA
Catalonia
00:57 27.09.2016.

Ovo mali nije zaslužio!!!!

VL
YZ
yambra.zg
00:19 27.09.2016.

sramota za upravu kluba,ali bravo mali na izjavi!! ta izjava moze biti uzor upravi,treneru i svim igracima!! da tako svi razmisljaju,Dinamo bi postigao strasne rezultate.i doma i vani!! Dinamo Svetinja!!

VL
MI
MikiPrdekana
00:37 27.09.2016.

Tvoj Sjever ce uvijek biti uz tebe!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.