Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJMLAĐI VATRENI
Povratak na članak

Ćorić: Jedva čekam upoznati Luku, Mandžu i Raketu, a radit ću što mi se kaže

- Ja sam ovdje daleko najveći optimist, uvijek razmišljam samo pozitivno. Tako da sam i oko naših nastupa u Francuskoj jako pozitivan. Čime bih bio zadovoljan? Ma finalom, Hrvatska ide do finala.

Komentari 4

FI
Fisherman
19:41 28.05.2016.

decko je ono malo sto je igrao dobro odradio. ako nastavi tim ritmom bit ce pravo dobar!

VL
MA
...Marsijanac
23:21 28.05.2016.

Izgleda da Coric pomalo dolazi pameti. U prvom poluvremenu je Perisic bio najbolji u drugom Coric.

VL
DA
David05
10:21 29.05.2016.

Po tko zna koji put je repka odskočna daska za prodaju igrača,mali Pašalić ni sec nije odigrao za vatrene a opet igra u Monak,sad ispada da je dinamo veći klub.,zato što tata dirigira s vrha,a čačić i šuper ga primaju u zuzu ,poslije fife i Uefe,hns najveća mafijaška i organizirana kriminalna organizacija,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.