Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBAKL HRVATSKE
Povratak na članak

Ante Čačić: Žao mi je, teško je izvući nešto pozitivno iz ovoga...

- Pjaca se ozbiljno ozlijedio i to je ostavilo traga na igračima. Ne boli me toliko rezultat, već to što mu se dogodilo.

Komentari 13

LU
lukivoda
23:26 28.03.2017.

Nadam se da bu zvijezde shvatile da je nogomet kolektivni sport u kojem nemože igrat svak za sebe i da teren je bio isti za ove dečke iz Estonije ko i za naše nadolazeće zvijezde napuhane od novinara .

VL
AU
austrougarskigeneral
22:17 28.03.2017.

katastrofa

VL
ZO
zoca
22:40 28.03.2017.

ovo je licilo na trecu ligu jer upravo Cacic iz nje potice nista jos nije gotovo stigne on jos unistiti do kraja nema tu ni jednog uigranog napada a da nije bilo samo Kalinicevog gola kojeg je dao iz nicega ni prva repka ne izradi niti jedan napad sve je to umisljeno i precjenjeno evo Svedska prijateljsku igra sa Portugalom i rastura a Ibra im ne igra niti bilo koji igrac u nekom velikom klubu ali bi nas razvalili jer imaju igru i dobrog trenera a mi igramo prijateljske sa San Marinom isl i odmaramo vedete ko su to oni kad jedan Ronaldo nema postedu igra protiv Svedske kakav odnos takav i rezultat ..Inace precjenjena repka i tesko ce oni u Rusiju pita se tu Island .Turska i Ukrajina sve samo nista losije repke od nas..A vi produzite ugovor sa brkom ,ma na dozivotno

VL
PO
portugisac
22:43 28.03.2017.

Sramotno. Ovo je dokaz da je do sada imao samo sreće. Pa nije valjda sve Pjaca kriv zbog povrede. Najavio je da će se ova postava lomiti da se dokažu. Ja sam vidio samo nemoć. Još uvijek tvrdim Da Čačić nema sluha za nogomet. Nema osječaja kada treba igrača mijenjati. To mu je bolest iz utakmice u utakmicu. Zadnje dvije minute ubacivati novoga igrača je uvreda za igrača i za nogomet. Trebalo bi zabraniti zadnjih 15 - 20 minuta mijenjati igrača jedino ako je povređen.

VL
SC
Schlosser
23:39 28.03.2017.

Izbornik bi se trebao ispricati navijacima reprezentacije i preuzeti krivicu na sebe.Ovo sto nam rade je katastrofa.On je sef i odgovoran je za sva dogadjanja oko reprezentacije.

VL
DE
derin
22:31 28.03.2017.

Pitali su mourinha jednom gdje mu je bilo najteže, kaže čovjek u Italiji, protivnik tri, četiri puta tokom utakmice mijenja taktiku, pa automatski moraš i ti., to ti je ozbiljan trener, a ne ovaj nas, prosječni drugoligaški trener. Pustimo Kosovo, dobivamo na visoku individualnu kvalitetu, naročito modrica i perisica, a tek nam sad slijede tri najteže utakmice. Čovjek je uništio nam europsko, sad ce i svjetsko, ali nije on najveći krivac, vec mamic sa svojim poltronima, koje treba odavno potjerati. Ne shvaćam modrica i ekipu, pa mamic im uništi karijere sa svojim promašajima izbornicima.

VL
SN
snovakor
00:01 29.03.2017.

Ma ovo je čisti dokaz ...ko si je čekao, da pokaže , da u cijeloj prići samo igrači drže repku ...ovaj g. električar nije pri tome ništa posebno ... sada kada je dobio repku s mladima ne može parirati ni Estoniji ... a ozljeda igrača nema veze sa samom igrom ... kad si dobar motivator i organizator nema stvari koje te mogu pomaknuti ... a ne ovakva blamaža ... i kapetan je s pravom prozvao svu ovu "vrhnje" HNS ...

VL
CA
caissa
01:31 29.03.2017.

ti nisi za ovaj posao,pođi nešto drugo raditi,pogledaj snimku pa si sam daj ocjenu za svoj pogled na utakmicu i na poslu uzmi pauzu kad je vrijeme za jelo sram neka te bude,jednom shvati da osoba koja postavi igrače na teren da su to vojnici na ratištu,ljekari u bolnici ili bilo koje drugo zanimanje svugdje mora biti srćanosti ponosa ...ti nisi zaslužio tu ćasnu dužnost i prihvati se ako nešto drugo znaš raditi,a zbog tebe reprezentaciju bojkotiram sve dok ne odeš

VL
ZO
zoca
07:37 29.03.2017.

sto ne zakazete prijateljsku protiv BiH pa da vidite kako bi prosli a da ne govorim kako ce vas Mexico naprasiti povedi i moju babu da ti igra beka a Sukeru poruci da cu mu namjestiti prijateljsku sa San Marinomm ali trebace platiti dobro..Sta reci kad covjek vidi Cacicevu ozbiljnu facu i ne igra se covjeku razumjem tu igrace tajne moze motivirat leptira da poleti a Ukrajina svladana kao da su osvojjli svjetsko..bas sam razocaran

VL
BM
branko.mihalic1
08:31 29.03.2017.

Bilo bi najbolje da daš ostavku i baviš se nekim drugim poslom ako išta znas

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.